Meni
Zapri meni
Zapri

Novi e-up!

Novi e-up!1) ima veliko odlik. V nadaljevanju vam predstavljamo tri:

Doseg

Več kot le z elektriko do cilja

Povezljivost

e-up! + smartphone = Love

Dizajn

Očitno "e"

Naelektrenost

Doseg

Več kot le z elektriko do cilja

Odpeljite se spet na izlet v neznano! Novi e-up! ima učinkovit električni pogon, s katerim je večji ne samo doseg (do 260 kilometrov2)), ampak tudi užitek v vožnji. Poleg tega ste med vožnjo ves čas dobro povezani: npr. zaradi številnih javnih polnilnih postaj, ki jih lahko enostavno najdete prek sistema "maps+more". In kar je najboljše: pogon, ki omogoča brezemisijsko vožnjo, podpira zmanjšanje emisij CO₂. To pozitivno vpliva na podnebje. Kdor je hiter in si zagotovi tudi eko subvencijo, se lahko veseli še finančnih ugodnosti.

Polnjenje

Napolnjen ob uri

Vstavite vtič in pustite, da elektrika steče - tako poteka polnjenje električnega avtomobila. Ponavadi. Novi e-up! ima poleg funkcije takojšnjega polnjenja tudi funkcijo polnjenja s časovnim zamikom. Čemu koristi? S funkcijo lahko glede na tarifo električnega toka privarčujete denar, ker lahko npr. za polnjenje izkoristite cenejši nočni tok. Enostavno vnesete želeni čas odhoda v e-Manager aplikacije maps+more ali aplikacije We Connect3), pritisnete tipko za način polnjenja v sredinski konzoli in priključite vozilo na domačo polnilno postajo. Natanko ob programiranem času se nato lahko odpravite na naslednjo vožnjo.
 

Povezljivost

Povezljivost

e-up! + smartphone = Love

Kaj imajo skupnega vaše najljubše pesmi, najnovejše prometne informacije in telefoniranje med vožnjo? Tako je, vaš pametni telefon! Skupaj s sistemom "maps+more dock"4) in brezplačno, prenovljeno aplikacijo za operacijska sistema iOS in Android se novi e-up! v hipu spremeni v povezani avtomobil. S serijskim radiem "composition phone" s šestimi zvočniki pa postane prenosna avdionaprava na štirih kolesih. Enostavno povežete e-up! ter pametni telefon in - končano. Nič več zahtevnih zaslonov. Samo še: plug & play.

Opomba:
Programska oprema in nosilec nista združljiva z vsemi pametnimi telefoni. Več informacij o celotni ponudbi lahko dobite pri partnerjih Volkswagen.

Ustvarite si svojo sliko o novem e-up!

Dizajn

Zunanjost

Očitno „e“

Novi e-up! dokazuje, da majhen avto lahko zmore veliko - zaradi svežega, minimalističnega dizajna. In seveda tudi zaradi dinamičnega električnega pogona, ki ga že od daleč prepoznate po sprednjem delu z modro okrasno letvijo, integriranim Volkswagnovim znakom in markantnimi LED-lučmi v obliki črke C.

Če se boste odločili za novi e-up! s style paketom (samo za dvobarvne različice), boste z individualno kombinacijo lahko ustvarili edinstven videz: izbrali boste lahko črno ali belo streho, ki jo dopolnjujejo zunanji ogledali v barvi vozila, tekstilne sedežne prevleke "cross", zatemnjena stekla od B-stebričkov naprej in 15-palčna aluminijasta platišča "blade" ali 16-palčna aluminijasta platišča "upsilon".5)
 

Notranjost

Dobrodošli v coni udobja

Pa notranjost? Sedeži s prevlekami "fusion" z integriranimi vzglavniki, trendovska čelna plošča armature v 3D-izvedbi "sharkskin" in modra ambientna osvetlitev so pravi magnet za oči. Premišljeni detajli poskrbijo za veliko udobja in praktične prednosti. Ker je kaveljček za vrečke na sovoznikovem predalu serijski, se ne boste več spraševali "Kam z vrečko?", variabilno prtljažno dno pa vam omogoča, da boste pri naslednjih nakupih v prtljažnik lahko pospravili še eno vrečko več.
 

Oprema

Oprema

Celotni program

Novi e-up! nudi več serijske opreme, vendar stane manj kot prej. Je praktičen in dobro opremljen. Sedaj so asistenca Lane Assist, opomnik za prometne znake, nove standardne varnostne blazine za glavo in stranske varnostne blazine ter sistem za zaznavanje zasedenosti sedeža na voljo serijsko. Ker je serijska tudi kombinacija radia "composition phone" s šestimi zvočniki, DAB+, sistema "maps+more dock"4) in storitev We Connect3),  je vsaka vožnja pametna in enostavna: izberite svojo najljubšo glasbo in zaženite vodenje do cilja in - akcija!

Paketi

Ustvarjen za uživanje

Serijski paketi opreme, poimenovani Komfortni paket, Paket asistenčnih sistemov in Zimski paket, vam omogočajo, da novi e-up! v še večji meri prilagodite individualnim potrebam in željam. Tako si npr. s komfortnimi asistenti, kot so senzor za dež, ogrevano vetrobranskega steklo in ogrevana sprednja sedeža, lahko zagotovite topel sprejem ob mrzlih dneh. Pametni pomočniki, kot je kamera za vzvratno vožnjo Rear View, vam v okviru sistemskih omejitev olajšajo parkiranje. In še nekaj: kaj, če bi bil večfunkcijski volan usnjen? Usnje je prijetno na otip. In poskrbi za pridih elegance.

1) e-up!: poraba električne energije v kWh/100 km: 12,9-12,7 (kombinirana); emisija CO2 v g/km: 0 (velja za emisijo CO2 med vožnjo; skupne emisije CO2 so odvisne od vira električne energije.

2) Dejanski doseg v praksi odstopa zaradi načina vožnje, hitrosti, uporabe komfortnih/dodatnih porabnikov, zunanje temperature, števila sopotnikov/obteženosti in topografije. Kot orientacija za posamezno vozilo služi navedeni razpon dosega, ki ga bo predvidoma v letnem povprečju doseglo 80 % naših strank. Spodnja meja navedenega razpona zajema tudi vožnje pri zmernih hitrostih na avtocestah in vožnje pri nizkih zunanjih temperaturah v zimskem času.

3) Za uporabo storitev Car-Net potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, pri prijavi pa morate vnesti uporabniško ime in geslo. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo. Če želite izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, morate po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani https://www.portal.volkswagen-we.com/portal/sl_SI. Ob kasnejši registraciji se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša. 

Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - od visno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega ve likega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije We Connect sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani https://www.portal.volkswagen-we.com/portal/sl_SI in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja. 

4) Programska oprema in nosilec nista združljiva z vsemi pametnimi telefoni. Več informacij o celotni ponudbi lahko dobite pri partnerjih Volkswagen.

5) Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen