Meni
Zapri meni
Zapri

Aktiviranje VW Connect/We Connect1 za ID. modele

Aktiviranje VW Connect/We Connect1 za ID. modele

Naj vas spletne storitve podpirajo pred, med in po potovanju. Vodili vas bomo korak za korakom skozi postopek aktivacije.

Vaša pot do povezanega vozila ID.

Upoštevajte, da je popolno izkoriščanje funkcionalnosti mogoče samo z enim uporabniškim računom Volkswagen ID in ločeno pogodbo z Volkswagen AG za uporabo mobilnih spletnih storitev.

1. Prenos aplikacije Volkswagen

Brezplačno prenesite aplikacijo Volkswagen za vaš pametni telefon. Glede na vaš operacijski sistem boste aplikacijo Volkswagen za Android ali iOS našli v trgovini Apple App Store ali trgovini Google Play.

Aplikacija Volkswagen v trgovini App Store

Aplikacija Volkswagen v trgovini Google Play Store

2. Ustvarite uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim uporabniškim računom Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije.

Prijava ali registracija

3. Dodajanje vozila s pomočjo številke VIN

Dodajte svoje vozilo Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN) na svoj uporabniški račun Volkswagen v aplikaciji Volkswagen. Številko VIN najdete za vetrobranskim steklom vašega vozila ali v potrdilu o registraciji vozila.

4. Aktiviranje storitve VW Connect ali We Connect

Sklenite pogodbo VW Connect oz. We Connect, kot je prikazano v aplikaciji, nato pa se pomaknite do »Poveži VW Connect oz. We Connect« v vašem infotainment sistemu. Če zdaj vnesete prikazano kodo z gumbom »Skeniraj kodo« v vaši aplikaciji Volkswagen, je storitev VW Connect ali We Connect aktivirana.

Tako aktivirate in uporabljate VW Connect oz. We Connect za modele ID.

Naslednja navodila vas vodijo korak za korakom skozi postopek aktivacije, da se povežete z vašim vozilom ID. 

Oglej si navodila za aktiviranje

Prenos aplikacije Volkswagen

Povežite se s svojim električnim avtomobilom z izbranimi funkcijami na daljavo, ustreznimi informacijami o vozilu in storitvijo polnjenja We Charge na vašem pametnem telefonu.

Prenesite iz trgovine App Store

Prenesite iz trgovine Google Play Store

Od We Connect Start do We Connect in We Connect Plus

Če je vaš model ID. prejel programsko opremo 3.0 prek posodobitve Over-the-Air, začnite z We Connect Start. Da bi lahko izkoristili številne prednosti paketov We Connect in We Connect Plus, se registrirajte kot glavni uporabnik v vašem infotainment sistemu in nato aktivirajte ustrezne pakete v trgovini In-Car. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen