Meni
Zapri meni
Zapri
Cena od (vklj. z DDV)
37.465,-
Moč motorja (kW)
96 - 142
kW
Moč motorja (PS)
130 - 193
KM
Poraba goriva
0,4 - 7,0
l/100 km
Poraba
16,8 - 17,8
kWh/100 km
Emisije CO₂
0 - 170
g/km

Za vse, kar prinese življenje. Novi Tiguan.

Novi Tiguan izstopa z elegantnim in obenem dinamičnim zunanjim dizajnom. Sprednjemu delu dajejo svojstven pečat velike odprtine za zajemanje zraka, ozka mreža hladilnika in nova svetlobna grafika. Tekoče linije in atletska proporcionalna razmerja se zlivajo v karoserijo s športno silhueto. Tudi notranjost je prenovljena in vas bo navdušila z inovativno opremo - na primer z novo ambientno osvetlitvijo, večjim zaslonom ter izpopolnjenim konceptom upravljanja, ki vključuje inteligentno digitalno glasovno asistenco. 

Glavne značilnosti novega Tiguana

Konfigurirajte vaše vozilo Novi Tiguan

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Tiguan opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med Tiguanom in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.