Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Vprašanja o novih vozilih

O naših modelih

Bi nam radi zastavili nekaj vprašanj o določenem aktualnem Volkswagnovem modelu? Z veseljem vam bomo pomagali. Uporabite naš spletni obrazec − veseli bomo vašega povpraševanja.

Spletni obrazec

O dobavnih rokih

Če imate vprašanja o dobavnem roku, vam bodo naši sodelavci z veseljem pomagali. Preprosto izpolnite pripravljeni spletni obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kontakt

Ponudba novih vozil

Ne glede na to, ali gre za vozilo, ki ste ga pravkar konfigurirali, ali vozilo, ki je dobavljivo takoj: Volkswagen ponuja nova vozila za vsak okus. Za individualno ponudbo se preprosto obrnite na Volkswagnovega partnerja ali poiščite svoj sanjski avto na spletu.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen