Meni
Zapri meni
Zapri

Tehnične informacije

Literatura

V navodilih za popravila je po korakih opisano izvajanje del na vozilih. Poleg tega so v električnih shemah prikazani električni priključki in kabelske povezave, na voljo pa so tudi informacije, katero specialno orodje in oprema so potrebni pri posameznih delih.

Družba Volkswagen AG omogoča dostop do literature prek spletnega portala erWin (portal z elektronskimi servisnimi informacijami). Na tem portalu so vam enostavno in po ugodnih cenah na voljo želeni sklopi literature za posamezna vozila.

Postopek in obračunavanje vodi neposredno družba Volkswagen AG.

» Spletni portal erWin

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na elektronski naslov servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si

Orodja

V navodilih za popravila je pri posameznih delovnih korakih navedeno, katera specialna orodja in oprema so potrebni, vključno s kataloško številko.
Podrobne opise posameznih orodij lahko na portalu erWin s pomočjo kataloške številke najdete v rubriki »Oprema za servisne delavnice«.

Na osnovi kataloške številke lahko naročite orodje pri družbi PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. ali s pomočjo pripravljenega obrazca brez vsakršnih obveznosti preverite cene.

» Oprema za servisne delavnice na portalu erWin


V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na elektronski naslov servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si

Usposabljanje

Servisno svetovanje ter strokovno izvajanje popravil in strokovno vzdrževanje Volkswagnovih vozil so naloge, ki zahtevajo stalno usposabljanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. zato nenehno pripravlja ustrezne seminarje.

Na elektronskem naslovu servisna.podpora(kwfat)porsche(kwfdot)si lahko brezplačno naročite program usposabljanj. Skupaj s programom boste prejeli tudi informacije o stroških udeležbe na posameznih seminarjih ter informacije o možnostih rezervacije.

Servisna pogodba

Svojo prošnjo naslovite na:

PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.
g. Marko Škriba
Bravničarjeva 5
1000 Ljubljana

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen