Meni
Zapri meni
Zapri
Cena od (vklj. z DDV)
19.625,-
Moč motorja (kW)
70 - 152
kW
Moč motorja (PS)
95 - 206
KM
Poraba goriva
5,2 - 7,6
l/100 km
Emisije CO₂
119 - 172
g/km

Vaš novi Polo vas že čaka. Takoj dobavljivi modeli Polo

Nakupujete novo vozilo, a nanj ne želite čakati? Odkrijte naše modele Polo, ki so na voljo takoj!

Ponuja več

Kdo pravi, da se majhni avtomobili ne morejo pohvaliti z velikimi aduti? Spoznajte napredni dizajn in inteligentne tehnologije v Polu. 

 

 

Polo ima številne adute. V nadaljevanju vam na kratko predstavljamo tri:

Matrični LED-žarometi IQ.LIGHT

Poskrbijo za sijoče oči

Več o LED-žarometih IQ.Light

Travel Assist iz nabora opreme IQ.DRIVE

Za vas ohranja smer vožnje, druge pa na primerni razdalji1.

Več o ponudbi IQ.DRIVE

Digitalni kombinirani instrument

Pomembne informacije v voznikovem neposrednem vidnem polju

Več o digitalnem udobju

Konfigurirajte vaše vozilo Polo

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Polo opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Zunanjost & notranjost

Zunanjost

Pravi Polo – z opremo po vaši meri

Polo s kompaktnimi merami in svežo oblikovno zasnovo vsakomur daje jasno vedeti, da je avto s karakterjem. Še posebej markanten je njegov novi sprednji del z opcijsko linijsko LED-osvetlitvijo med matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT. Ob podrobnejšem ogledu se kaj hitro izkaže, da individualnost nikakor ni dosežena le z izbrano barvo laka. Vsaka od štirih izvedb - Polo, Life, Style in R-Line - prepriča z drugačnimi posebnostmi. Na primer s kromiranimi dekorativnimi poudarki in še drugimi opcijskimi elementi, kot so streha v kontrastni barvi in sprednje meglenke. Kateri je vaš favorit? 

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Odprt za več doživetij

Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno z električnim upravljanjem je z veliko stekleno površino, ki se razteza prek celotne širine strehe, že samo po sebi pravi magnet za oči. Skozenj v potniški prostor doteka obilica svetlobe, še lepši pa je čudovit razgled proti nebu. Ko je strešno okno odprto - po želji ga lahko samo privzdignete ali pa povsem odprete - se lahko sproščeno predajate sončnim žarkom in uživate v svežem zraku. Steklo strešnega okna je tonirano, kar zagotavlja prijetno temperaturo v notranjosti. Pred žgočim soncem se poleg tega lahko zaščitite s senčnim rolojem.

Platišča

Več izbire: ponudba platišč za Polo

Katera kombinacija pnevmatik in platišč2 najbolj pristaja Polu? To je seveda stvar okusa. A prepričani smo, da se boste zlahka odločili pravilno.

Pregled ponudbe platišč

 

Notranjost

Bogata ponudba opreme

Polo jemlje dih tako z zunanjostjo kot tudi z notranjostjo. Že serijsko ponuja širok nabor privlačne opreme, ki med drugim vključuje digitalni kombinirani instrument, učinkovito klimatsko napravo ter radio Composition z digitalnim radijskim sprejemnikom DAB+ in telefonskim vmesnikom. Seveda si zlahka privoščite še kaj več - na primer ambientno osvetlitev, individualno nastavljiv digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit Pro ali klimatsko napravo Climatronic z intuitivnim upravljanjem prek površin, občutljivih na dotik. Vse to je glede na izbrano izvedbo modela na voljo že serijsko ali kot dodatna oprema. Že veste, kaj vse vključujejo seznami opreme za Polo, Polo Life, Polo Style in Polo R-Line? Seznanite se podrobneje z našo ponudbo.

Povezljivost & Infotainment

Radio & navigacija

Inovativni infotainment

Ste že slišali? Radio Composition3 s 15,5 cm (6,5 palca) velikim zaslonom lahko v Polu vedno poskrbi za razvedrilo po vaši meri. To je zanj povsem preprosta naloga, saj med drugim vključuje digitalni radijski sprejemnik DAB+, dva USB-priključka tipa C in telefonski vmesnik. Opcijsko - od izvedbe Style naprej pa že serijsko - je poleg tega na voljo radio Ready 2 Discover. Ta ima 20,3 cm (8 palcev) velik barvni TFT-zaslon in omogoča posodabljanje4. Tako lahko naknadno v trgovini In-Car dokupite navigacijsko funkcijo. Kdor se že od samega začetka želi zanesti na navigacijo, se lahko odloči za opcijski navigacijski sistem Discover Media, ki je opremljen z 20,3 cm (8 palcev) velikim zaslonom in vključuje storitve Streaming & Internet5. Te so del ponudbe tudi pri opcijskem navigacijskem sistemu Discover Pro, ki informacije prikazuje na 23,5 cm (9,2 palca) velikem zaslonu. 

 

Glasovno upravljanje

Uboga na besedo

Opcijsko intuitivno glasovno upravljanje vam omogoča, da v Polu s svojim glasom upravljate radio, telefon in opcijski navigacijski sistem. Z glasovnimi ukazi lahko izberete pravo radijsko postajo, poiščete ustrezni vnos v telefonskem imeniku ali pokličete želeno telefonsko številko. Še bolje vas bo vaš Polo razumel s storitvijo Spletno glasovno upravljanje6 iz paketa We Connect Plus5. Med drugim boste lahko na primer na spletu poiskali svojo najljubšo glasbo ali popolnoma intuitivno vnesli cilj v navigacijski sistem.

 

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med Polom in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Tehnologija & asistenčni sistemi

IQ.DRIVE – naši asistenčni sistemi

Suvereno na poti

Polo je serijsko opremljen z asistenco za ohranjanje smeri Lane Assist. Del serijske opreme je poleg tega asistenca za zaviranje v sili Front Assist, ki zaznava pešce in vozila ter v kritični situaciji avtomatsko zavira, da zmanjša silovitost trčenja ali - v idealnem primeru - trčenje celo prepreči7. Opcijsko je Polo lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je denimo Travel Assist, ki vozilo upravlja že skoraj avtonomno1.

Več o asistenčnih sistemih IQ DRIVE

Sredinska varnostna blazina

Ker mora biti varnost zagotovljena vsem

Poleg klasičnih varnostnih blazin je za Polo na voljo tudi sredinska varnostna blazina, ki preprečuje, da bi voznik in sovoznik trčila drug ob drugega7. Serijski varnostni blazini za glavo se v kritični situaciji razpreta iz stropne obloge kot zavesa in prekrijeta celotno površino stranskih stekel od spredaj do zadaj, vključno z B-stebričkoma. Tako kar najbolje zaščitita vse potnike v vozilu - tudi tiste na zadnjih sedežih7.

Izbira voznega profila

Prilagaja se vašemu načinu vožnje

S sistemom za izbiro voznega profila8 se vam Polo lahko popolnoma prilagodi in upošteva vaše preference. S konico prsta preprosto izberete želeni vozni profil in že se spremenijo karakteristike pogona in krmiljenja ter celo prestavne točke (pri menjalniku z dvojno sklopko DSG). Vožnja je tako vedno pravi užitek.

 • Eco: za varčno vožnjo
 • Normal: za vsakodnevne vožnje od točke A do točke B
 • Sport: za športne vozne lastnosti z ustreznim številom vrtljajev
 • Individual: za individualne kombinacije nastavitev

 

Pogon na zemeljski plin

Skromen – pri porabi goriva in tudi prostora

Vsakodnevno prevozite veliko kilometrov? Potem je za vas idealen pogon na zemeljski plin, saj zmanjšuje porabo goriva in s tem emisije škodljivih snovi. Ob tem vam ni treba sklepati kompromisov pri notranjem udobju, saj so plinske jeklenke vgrajene pod dnom vozila. Če pa bi se kdaj zgodilo, da bi vam zemeljskega plina zmanjkalo, ima Polo TGI (vrednosti porabe) dodatno še 9-litrski rezervoar za bencin, s katerim boste zlahka pripeljali do najbližjega bencinskega servisa z zemeljskim plinom.

Polo izvedbe

Posamezne izvedbe modela Polo se razlikujejo po obsegu serijske opreme, različici motorja in menjalnika ter oblikovnih elementih. Od privlačne osnovne različice Life do najbolj športne različice GTI se za vsakogar najde nekaj. Tukaj poiščite pravo linijo opreme zase.

Style
Od 22.238,-
R-Line
Od 22.789,-
GTI
Od 31.573,-
Style
Od 22.238,-
R-Line
Od 22.789,-
GTI
Od 31.573,-

Polo Style

70 - 81 kW
(95 - 110 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin
Poraba goriva: 5,2 - 6,5 l/100 km
Emisije CO₂: 119 - 148 g/km
 • Aluminijasta platišča Ronda 15''
 • App-Connect z brezžično povezavo za Apple CarPlay in Android Auto
 • Asistenca Travel Assist
 • Avtomatska klimatska naprava Climatronic
 • IQ. Light LED matrični žarometi
 • Radio Ready 2 Discover z 8'' barvnim zaslonom
 • Športno komfortna sprednja sedeža
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

Polo R-Line

70 - 81 kW
(95 - 110 KM)
Ročni menjalnik / Avtomatski menjalnik
Bencin
Poraba goriva: 5,2 - 6,5 l/100 km
Emisije CO₂: 119 - 148 g/km
 • Aluminijasta platišča Valencia 16''
 • Ambientna osvetlitev
 • Asistenca Travel Assist
 • Asistenca Light Assist
 • Avtomatska klimatska naprava Climatronic
 • Radio Ready 2 Discover z 8'' barvnim zaslonom
 • Zadnji usmernik zraka v R-dizajnu
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

Polo GTI

152 kW
(206 KM)
Avtomatski menjalnik
Bencin
Poraba goriva: 6,6 - 7,6 l/100 km
Emisije CO₂: 149 - 172 g/km
 • Aluminijasta platišča Milton Keynes 17'' v črni barvi
 • Ambientna osvetlitev
 • App-Connect z brezžično povezavo za Apple CarPlay in Android Auto
 • Asistenca Travel Assist
 • IQ. Light LED matrični žarometi
 • Radio Ready 2 Discover z 8'' barvnim zaslonom
 • 4 letno jamstvo
Konfiguriraj

5 zvezdic za varnost.

Vaša varnost v cestnem prometu je za Volkswagen na prvem mestu. Da je temu res tako dokazuje model Polo, ki je osvojil 5 zvezdic pri trku po Euro NCAP.
Na testu Euro NCAP so bili pri vseh štirih kriterijih preverjanja ocenjeni kot odlični - pri zaščiti odraslih potnikov, otrok in nezaščitenih udeležencev v prometu ter pri serijskih asistenčnih sistemih. Kar pomirjujoče je, da je Polo te preizkuse opravil s 5 zvezdicami in s tem dosegel najvišjo oceno*. Tako sodi med najvarnejše avtomobile v svojem razredu.

* Vir:Euro NCAP, več informacij na povezavi http://www.euroncap.com

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.