Meni
Zapri meni
Zapri

Novi Passat

Cena od (vklj. z DDV)
35.890,-
Moč motorja (kW)
90 - 142
kW
Moč motorja (PS)
122 - 193
KM
Poraba goriva
0,4 - 6,6
l/100 km
Poraba
16,0 - 16,7
kWh/100 km
Emisije CO₂
8 - 172
g/km

Novo doživetje poslovnega razreda

Na uspeh vpliva več dejavnikov. Toda pogosto so ravno vsakdanje stvari tiste, ki imajo odločilen vpliv. Enako lahko rečemo za sproščen prihod do cilja - pa naj bo to poslovno kosilo ali otrokov nogometni trening. Novi Passat, ki bo v prihodnje na voljo le še v karavanski izvedbi Variant, vam zdaj ponuja še več prostora za dobro počutje. Navdušil vas bo s športnim dizajnom, visoko ravnjo udobja in inovativnimi tehnologijami.

Konfigurirajte vaše vozilo Novi Passat

Svoje sanjsko vozilo lahko konfigurirate po svojih željah in potrebah. V prvem koraku izberite linijo opreme, barvo in platišča. V drugem koraku lahko svoje vozilo Passat opremite s ustrezno notranjostjo, asistenčnimi sistemi in dodatno opremo.

Povezljivost

Več kot samo biti in bajti

Volkswagnove povezljivostne rešitve prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki jo vzpostavite med Passatom in svojim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami.

Več o povezljivosti

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.