Meni
Zapri meni
Zapri

Informacije o obdelavi podatkov

Vaše osebne podatke hranimo izključno za pošiljanje Volkswagen revije in sicer dokler se revija pošilja oziroma ne pride do preklica. Podjetje PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o. ne izvaja vseh obdelav osebnih podatkov samo, temveč ob podpori profesionalnih partnerjev, in sicer podjetja iPROM s sedežem v Ljubljani, Porsche Informatik GmbH s sedežem v Salzburgu in podjetja Vivid Planet Software GmbH s sedežem v kraju Henndorf am Wallersee, ki delujejo po naročilu družbe PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.

To ne posega v vaše pravice do dostopa do vaših osebnih podatkov, do popravka, izbrisa, omejitve obdelave, nasprotovanja obdelavi in do prenosljivosti podatkov, v kolikor je ta zakonsko dovoljena. V primeru kršitve predpisov o varstvu osebnih podatkov vas bomo takoj obvestili. Poleg tega velja pravica do pritožbe slovenskemu organu za varstvo podatkov.

Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da pošljete obvestilo na info(kwfat)volkswagen(kwfdot)si, pri čemer se ne uporablja nikakršen rok, preklic pa velja za naprej.

Odgovorni:
PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o.
Generalni uvoznik in zastopnik za vozila znamke Volkswagen
Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana
info(kwfat)volkswagen(kwfdot)si

Oseba, odgovorna za varstvo podatkov, je dosegljiva na:

dpo.pslo(kwfat)porsche(kwfdot)si.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen