Izstopite iz množice.

Zunanjost

Tako kot vsak Volkswagnov GTI se tudi Polo GTI jasno razlikuje od drugih izvedb v svoji modelski seriji. Že na prvi pogled ga je mogoče prepoznati po značilnih GTI-elementih, kot so rdeče zavorne čeljusti, GTI-napis spredaj in zadaj, specifična odbijača, individualen usmernik zraka ter satasti mreži na odprtinah za zajemanje zraka. Na sprednjem delu vzbuja pozornost rdeča linija, ki se razteza čez celotno mrežo hladilnika in ob straneh prehaja v serijske LED-žaromete. Sprednji meglenki in sodobne zadnje LED-luči so del serijske opreme. Športno podobo idealno zaokrožajo 17-palčna aluminijasta platišča Milton Keynes.

Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Polo GTI

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen