VW Golf R:

zunanjost

Novi Golf R navdušuje s športnimi detajli: njegova posebnost so LED-žarometi (vklj. z dnevnimi lučmi) s črnim ozadjem in funkcijo dinamičnih smerno prilagodljivih luči, sprednji odbijač po vzoru pravih športnih avtomobilov ter bleščeče črna mreža hladilnika, specifična za modele R. Vtis nedvomno naredi tudi ob pogledu od zadaj:izrazite linije zadnjega odbijača, za modele R značilen visokosijajen črn difuzor in zatemnjene zadnje LED-luči dajejo jasno vedeti, zakaj je novi Golf R vedno vsaj za eno dolžino avtomobila hitrejši. Pogled pritegnejo tudi razširjena pragova v visokosijajni črni barvi ter logotip R na sprednjem delu bokov in na pokrovu prtljažnika. Markantno celostno podobo idealno zaokrožata ohišji zunanjih ogledal iz matiranega kroma. Opcijsko sta ohišji zunanjih ogledal na voljo v izvedbi iz karbona ali v sijoče črni barvi.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Ko tehnika ni le sinonim za napredek, temveč tudi za hitrost. Golf R

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen