Spoznajte kultni videz legende.

Navdih za oblikovno zasnovo Golfa GTI Performance je bil seveda motošport. S sprednjim delom, ki mu dajejo pečat še ožji žarometi, značilna satasta struktura mreže hladilnika in bleščeče črne odprtine za zajemanje zraka, velja za vrednega naslednika prvotnega GTI. Klasična rdeča okrasna letev se razteza z mreže hladilnika z napisom GTI prek markantnih žarometov in poudarja dinamično celostno zasnovo. Na spodnjem delu značilni odbijač, ki deluje zelo mogočno, daje dodatno izrazno moč dinamiki vozila.


Ob straneh za izrazito športen pečat skrbijo razširjena stranska pragova, zaradi katerih se spuščeni Golf GTI Performance zdi še nižji, ter napis GTI z logotipom na obeh sprednjih blatnikih.

Zadek prepriča s strukturiranim difuzorjem v matirano črni barvi, kromirano izpušno cevjo na levi in desni strani ter z zadnjim usmernikom zraka v barvi vozila. Zlasti ponoči pridejo odlično do izraza temnordeče zadnje LED-luči in LED-osvetlitev registrske tablice.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen