Tudi v motošportu je prostor za eleganco.

Najboljši štartni položaj za ambient: že pri odpiranju voznikovih vrat vam bo utrip srca pospešila rdeče osvetljena vstopna letev. Ko se boste namestili na športnem sedežu z nastavljivo višino, žepom na hrbtni strani naslonjala in karirastimi tekstilnimi prevlekami Clark, boste v rokah lahko občutili prvinsko moč - v obliki usnjenega večfunkcijskega športnega volana z ravnim spodnjim delom in napisom GTI ter glave prestavne ročice z videzom žogice za golf. Alternativno lahko kot dodatno opremo naročite ekstra športne sedeže z usnjenimi prevlekami Vienna ali s tekstilnimi prevlekami Honeycomb v kombinaciji z zračnim mikrovelurjem ArtVelours. 

Med vožnjo boste na animiranem barvnem zaslonu kombiniranega instrumenta zlahka ohranjali pregled nad zmogljivostmi svojega vozila. Pravi užitek bo predstavljal tudi pogled na armaturno ploščo z instrumenti, specifičnimi za GTI-modele, ter na sredinsko konzolo s športnimi dekorativnimi elementi. Izrazito športno zasnovo zaokrožajo kapice za pedale iz legiranega jekla. Za pedale je značilna zelo natančna uporna sila, kar sicer velja za vozila iz sveta motošporta.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen