Meni
Zapri meni
Zapri

UEFA Women’s EURO 2022TM

Ženske igrajo nogomet. #NotWomensFootball

Ženske igrajo nogomet. #NotWomensFootball

UEFA Women’s EURO 2022TM

Ženske igrajo nogomet. #NotWomensFootball

Moški igrajo nogomet. In ženske igrajo ženski nogomet. Kako prosim? Dovolj je tega! Napredovali smo. Kot ljubitelji nogometa. In kot družba. Bodimo skupaj za zgled! V okviru ženskega evropskega prvenstva v nogometu (UEFA Women's EURO 2022™) širimo jasno sporočilo: #NotWomensFootball.

Ker ženske ne igrajo z ženskimi podajami in ne dosegajo ženskih golov. Ženske igrajo nogomet. #NotWomensFootball

Naš namerno dvoumni ključnik (mednarodni: Women play football. #NotWomensFootball) sporoča: Mi mislimo resno! S pristopom za večjo enakost v nogometu. Navijačem, klubom, združenjem, preprosto vsem sporočamo: Zbudite se! Odprite oči! Dekleta obvladajo. Da bi ljudje sprejeli to sporočilo, je treba včasih tudi izzivati, govoriti o neprijetnih resnicah, imeti kontroverzne razprave, napredovati in pri tem rušiti predsodke. Ženske se trudijo in borijo, v 90 minutah vedno dajo vse od sebe. Poglejte si jih, na vaškem igrišču ali na stadionu. Ženske spreminjajo igro in delajo enako trdo kot moški. Najmanj toliko.

Kot uradni mobilni partner prvenstva UEFA Women's EURO 2022™ in Nemške nogometne zveze (DFB) bomo 6. julija z otvoritveno tekmo turnirja v Manchestru začeli s polnim zagonom. Tam bomo nastopili z udarnim mednarodnim ključnikom "Women play football. #NotWomensFootball" v debelih črkah na tablah ob robu igrišča, da nas bodo videli navijači po vsej Evropi. Tako da bodo tudi vsi dojeli sporočilo!

Tu ne bo ženskega raztezanja, ženskih obramb in ženskih strelov na gol. Tu bo nogomet. #NotWomensFootball


Prvenstvo UEFA Women's EURO 2022™ je le začetek pobude #NotWomensFootball. Naše poslanstvo se bo nadaljevalo. Ostali bomo dejavni. Z več zgodbami, več globine, več učinka. Ker tema enakosti ni nikoli končana. Glas bomo dali ženskam, ki dajejo vse od sebe za svoj šport.

Ker ženske igrajo, dihajo, ljubijo in živijo nogomet. #NotWomensFootball

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen