Meni
Zapri meni
Zapri

11.4.2023 Izjemna ponudba vozil T-Cross in T-Roc

Super moč v pravem trenutku.

Ne spreglejte izjemne ponudbe! Bogato opremljeni T-Cross lahko sedaj odpeljete že za 20.290 EUR* in T-Roc že za 23.490 EUR**. 

V primeru financiranja boste prejeli še BON za financiranje in zavarovanje v višini 800 EUR***

Ponudba velja za:

  • omejeno količino vozil od 1.4.2023 do 30.6.2023,
  • vozila na zalogi in nova naročila. 

 

T-Cross 

T-Cross ima številne adute. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo vsakodnevno uporabnostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino. 

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator T-Cross

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

T-Roc

Nova oblika suverenosti. T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

Več o modelu T-Roc 

Na konfigurator T-Roc 

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

 

 

* Cena velja za T-Cross Life 1.0 TSI 81 kW / 110 KM. Velja za omejeno količino vozil do 30.6.2023.

** Cena velja za T-Roc Life 1.0 TSI 81 kW / 110 KM. Velja za omejeno količino vozil do 30.6.2023. 

***Bon za financiranje v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z DDV. Leasingojemalec je opravičen do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.  pod pogoji akcije VWBON_2_23. Več na www.porscheleasing.si.

 

Emisije CO2: 135−130 g/km. Kombinirana poraba goriva: 6−5,7 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije NOX: 0,0345− 0,0278 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Slike so simbolne.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen