Meni
Zapri meni
Zapri

28.4.2022 Velika pomladna akcija ob nakupu naših izbranih modelov

Ob nakupu vozila Polo, Taigo, T-Cross ali T-Roc, boste prejeli bon za zimske pnevmatike*. Tako boste že sedaj poskrbeli za hladnejše dni.
Preverite pa tudi dodatne ugodnosti v primeru financiranja.

Izberite svoje novo vozilo pri trgovcu z vozili Volkswagen.

Modeli v akciji:

 

Ponuja več

Kdo pravi, da se majhni avtomobili ne morejo pohvaliti z velikimi aduti? Spoznajte napredni dizajn in inteligentne tehnologije v novem Polu. 

Ob nakupu novega Pola, boste prejeli bon za zimske pnevmatike v višini 200€. V primeru financiranja pa prejmete še dodatne ugodnosti in sicer bon za financiranje in zavarovanje v višini 500€** ter vzdrževanje vozila za 4 leta (oz. do 60.000 km) za največ 5 EUR na mesec*** (višina je odvisna od dobe financiranja).  

Več o modelu Polo

Takoj dobavljiva vozila Polo

 

Samosvoj. Dan za dnem.

Novi Taigo. Za vse, ki sami ustvarjajo trende. Ki se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo sami. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi svojstven značaj. In ki celo v vsakdanjiku vedno najdejo kaj izjemnega.

Ob nakupu novega Taiga, boste prejeli bon za zimske pnevmatike v višini 300€. V primeru financiranja pa prejmete še dodatne ugodnosti in sicer bon za financiranje in zavarovanje v višini 500€** ter vzdrževanje vozila za 4 leta (oz. do 60.000 km) za največ 5 EUR na mesec*** (višina je odvisna od dobe financiranja). 

Več o modelu Taigo

Takoj dobavljiva vozila Taigo

 

Tako poseben je lahko vsakdanjik.

Nabito poln talentov: T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino.

Ob nakupu modela T-Cross, boste prejeli bon za zimske pnevmatike v višini 300€. V primeru financiranja pa prejmete še dodatne ugodnosti in sicer bon za financiranje in zavarovanje v višini 500€** ter vzdrževanje vozila za 4 leta (oz. do 60.000 km) za največ 5 EUR na mesec*** (višina je odvisna od dobe financiranja). 

Več o modelu T-Cross

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

 

Nova oblika suverenosti

Novi T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti ter izpopolnjenimi tehničnimi rešitvami izžareva samozavest in svoj suvereni značaj.

Ob nakupu modela T-Roc ali T-Roc Cabriolet, boste prejeli bon za zimske pnevmatike v višini 350€. V primeru financiranja pa prejmete še dodatne ugodnosti in sicer bon za financiranje in zavarovanje v višini 500€** ter vzdrževanje vozila za 4 leta (oz. do 60.000 km) za največ 5 EUR na mesec*** (višina je odvisna od dobe financiranja).  

Več o modelu T-Roc

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

 

*Akcija velja od 28.4. do 21.6.2022 in velja za nakup iz zaloge ali nova naročila.

**Kupec je upravičen do bonusa za financiranje in zavarovanje do 500 EUR, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja pod pogoji akcije VWALLIN5_2021 (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Več na www.porscheleasing.si.

***Servisiranje vozila po prilagodljivem servisnem intervalu - »Long Life« največ do prevoženih 60.000 km oziroma do preteka dobe 4 let za ceno 5€/mesec (doba financiranja 48 mesecev), 4€/mesec ( doba financiranja 60 mesecev), 3,33€/mesec (doba financiranja 72 mesecev) in 2,86€/mesec (dobra financiranja 84 mesecev) (DDV je vključen), skladno z navodili proizvajalca vozila (zamenjava motornega olja, filtrov, ipd. ter zavorne tekočine).  Če leasingojemalec v času trajanja pogodbe preseže 60.000 prevoženih kilometrov oziroma do preteka dobe financiranja 4 let, se stroški vseh nadaljnjih rednih servisov obračunajo direktno stranki. Če leasingojemalec v času trajanja pogodbe ne glede na dejstvo ali je bila ta redno iztečena ali pa je prišlo iz kateregakoli razloga do predčasne prekinitve pogodbe (kraja, totalka, prodaja...) ne preseže 60.000 prevoženih kilometrov oziroma še ne preteče 4 leta, ni upravičen do povračila neizkoriščenih stroškov servisiranja vozila ob upoštevanju akcije. Leasingojemalec bo prejel kartico s katero se bo identificiral na pooblaščenemu servisu in na podlagi katere mu bo omogočeno servisiranje vozila pod pogoji akcije.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen