Meni
Zapri meni
Zapri

5.4.2021 ID.4 v posebni ponudbi

Za vas smo pripravili dve ponudbi, ki ju ne boste mogli zavrniti.

Lahko se odločite za finančni leasing in ID.4 odpeljete že za 240€/mesec*. Če pa bi se raje odločili za nakup, lahko izkoristite bone ugodnosti, ki vam prinašajo prihranek do 5.000 EUR. Več informacij v nadaljevanju, za podrobnejše informacije pa so vam z veseljem na voljo tudi naši prodajni svetovalci. Obe ponudbi veljata do 30.6.2021.

Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali še subvencijo pri Eko skladu, ki trenutno znaša 4.500 €.

ID. 4 že za 240 EUR*/mesec

 

Informativni izračun obroka finančnega leasinga 240 EUR*/mesec za dobo 36 mesecev je narejen ob upoštevanju, da:

  • stranka plača polog v višini 30% od znižane prodajne vrednosti vozila,
  • v času trajanja pogodbe prevozi 10.000 km/leto in
  • obvezno sklene VW zavarovanje.

Po preteku pogodbe:

  • vozilo odkupi s tem, da plača ostanek vrednosti ali
  • za znesek ostanka vrednosti sklene novo pogodbo o financiranju s trenutno veljavnimi pogoji ali
  • vozilo vrne (vse obveznosti leasingojemalca in leasingodajalca se medsebojno pravnajo).

Trenutno veljavno eko subvencijo v višini 4.500 EUR (Eko sklad) prejme kupec oz. leasingojemalec.

Do ID.4 z boni ugodnosti

 

Ob nakupu vozila ID.4 prejmete sledeče bone ugodnosti: 

Bon za financiranje in zavarovanje. Za izvedbe ID.4 Life, Business in Family prejmete bon v višini 2.500 €, za izvedbi Max in Tech pa bon v višini 3.000 €. Več o bonu za financiranje

Bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje v višini 1.000 EUR. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo  Volkswagen ID Charger ali polnilno postajo iz prodajnega programa MOON: za   dom ali poslovno okolje.

Bon za financiranje nakupa in izgradnje sončne elektrarne MOON v višini do 1.000 EUR (odvisno od moči sončne elektrarne). Zagotovite si lastno proizvodnjo zelene električne energije s sončno elektrarno MOON in tako postanite skoraj popolnoma neodvisni od omrežja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za izvedbo celotnega postopka: od začetnega strokovnega svetovanja in ogleda objekta do izračuna ustrezne velikosti sončne elektrarne, načrtovanja in montaže.   Specialist za program MOON  

 

Kombinirana poraba električne energije (kWh/100 km): 16,9−15,5 (NEVC). Emisije CO2: 0 g/km. Emisije CO2 med vožnjo in skupne emisije CO2 so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2.5 ter dušikovih oksidov. Slike so simbolne.

*Obrok leasinga 240,33 EUR je izračunan z upoštevanjem znižanja maloprodajne cene vozila v obliki bonusa v vrednosti 2.500 EUR z vključenim DDV. Do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila je leasingojemalec upravičen, če sklene pogodbo o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in vozilo zavaruje s sklenitvijo Volkswagen zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije ID3BON_e2go_2021. Strošek zavarovanja vozila ni vključen v obroku leasinga. Ostali pogoji pogodbe o finančnem leasingu, so razvidni na www.porscheleasing.si.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen