Meni
Zapri meni
Zapri

8.10.2020 Jesensko-zimska ponudba

Izberite svojo barvo. Izberite svoj Volkswagen. V jesensko-zimski ponudbi zdaj na voljo s prihrankom do 3.000 EUR* in bonom za zimske pnevmatike**.

Ponudba velja do 31.12.2020 za nova naročila in vozila na zalogi.

up!

 

Ob nakupu vozila up! prejmete popust v višini 500 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 200 EUR.

Več o modelu up!

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila up!

Polo 

 

Ob nakupu vozila Polo prejmete popust v višini 500 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 250 EUR.

Več o modelu Polo

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Polo

T-Cross

 

Ob nakupu vozila T-Cross prejmete popust v višini 1.000 EURbon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter  bon za zimske pnevmatike v višini 300 EUR.

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

T-Roc 

 

Ob nakupu vozila T-Roc prejmete popust v višini 1.000 EURbon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter  bon za zimske pnevmatike v višini 350 EUR.

Več o modelu T-Roc

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

Golf

 

Ob nakupu vozila novi Golf prejmete popust v višini 2.000 EURbon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 300 EUR.

Več o modelu Novi Golf

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Golf

 

 

 

Passat in Passat Variant

 

 

Ob nakupu vozila Passat ali Passat Variant prejmete popust v višini 2.000 EURbon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 350 EUR.

Več o modelu Passat 

Več o modelu Passat Variant

 

Touran

 

Ob nakupu vozila Touran prejmete popust v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 350 EUR.

Več o modelu Touran

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touran

 

 

Tiguan in Tiguan Allspace

 

Ob nakupu vozila Tiguan ali Tiguan Allspace prejmete popust v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 500 EUR.

Več o modelu Tiguan 

Več o modelu Tiguan Allspace

Sharan

 

Ob nakupu vozila Sharan prejmete popust v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 500 EUR.

Več o modelu Sharan

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Sharan

 

 

Touareg

 

Ob nakupu vozila Touareg prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 800 EUR.

Več o modelu Touareg

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touareg

*Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_2020. Več na www.porscheleasing.si. **Višina bona je odvisna od modela. Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31.12.2020. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen