Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Začni video

Majhne dimenzije, velika moč.

Res je majhen - a ga prav gotovo nihče ne bo spregledal. Že na prvi pogled je namreč jasno: to je najbolj športen up! vseh časov. In najmočnejši. Opremljen je namreč z 1,0-litrskim motorjem TSI s 85 kW (115 KM). Tako ga bodo stežka dohajali celo najbolj občudujoči pogledi.

Posebnosti.

Sprednji del Pravi GTI v vseh pogledih.

Res je majhen, a ga prav gotovo nihče ne bo spregledal. Že na prvi pogled je namreč jasno: up! GTI povsem upravičeno nosi svoje ime. Ob straneh vzbujajo pozornost dekorativne črte1, ki so specifična lastnost GTI-modela. In tudi vsak drug detajl – od športne zasnove sprednjega dela in mreže hladilnika do zatemnjenih zadnjih stranskih stekel in bleščeče rdečih zavornih čeljusti – obljublja: prvinski GTI-občutek, skoncentriran na 362,8 cm.

Zadek Zavidljivi pogledi serijsko.

Velika moč in lahka kategorija v enem. Nič čudnega torej, da up! GTI hitro pusti vse za seboj. Prav zato je še kako pomembno, da ima izrazito markanten zadek. Kromirana izpušna cev, črn difuzor in usmernik zraka nad zadnjim steklom že v mirovanju dajejo jasno vedeti: to je najbolj športen up! vseh časov.

Notranjost Znate ohraniti mirno kri?

GTI-geni so dominantni geni. To med drugim potrjujejo sedeži s karirastim vzorcem "clark", čelna plošča armature v izvedbi "pixels red", posebna glava prestavne ročice, ki jo tako kot kariraste sedežne prevleke lahko najdemo le pri GTI-modelih, ter rdeči okrasni šivi na večfunkcijskem volanu. Ti in še drugi detajli, kot so elegantni kromirani elementi in rdeča ambientna osvetlitev, bodo poskrbeli, da vas bo pri novem up! GTI v hipu preplavilo neustavljivo navdušenje.

Infotainment Prepričljive zmogljivosti na cesti. In na podatkovni avtocesti.

Model up! GTI tudi z infotainmentom vozi po prehitevalnem pasu. Serijski radio "composition phone" in ravno tako serijska priklopna postaja za pametni telefon "maps + more dock" omogočata, da se vozilo izredno hitro poveže z vašim pametnim telefonom. Pametni telefon lahko med drugim uporabite tudi za to, da vas vaš up! GTI z navigacijskimi napotki pripelje do izbranega cilja. Ustrezna aplikacija prav tako hitro omogoči povezavo z vozilom, vašimi prijatelji ali predvajalnimi seznami. Opcijski avdiosistem beats prepriča z močjo 300 W in specifičnim zvokomproizvajalca Beats, ki ga dinamično porazdeljuje po celotnem potniškem prostoru.

Oglejte si glavne značilnosti modela up!GTI z različnih zornih kotov.Podjetje Volkswagen z vozilom up! GTI predstavlja prvi model, ki je registriran v skladu z novim Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP). Tako so poleg trenutno obveznih podatkov o porabi skladno z Novim evropskim voznim ciklom (NEVC) v uporabi tudi realnejše vrednosti iz postopka WLTP. WLTP uvaja po vsem svetu enoten preizkusni postopek za določanje porabe goriva in emisij izpušnih plinov. Za up! GTI emisije CO2 znašajo 110 g/km2. Poraba po kriterijih NEVC: kombinirana poraba 4,8 l/100 km2.

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen