Model up! sedaj tudi s turbomotorjem za popoln užitek v vožnji.

TSI

Zagrabila vas bo želja po potepanju: zmogljiv motor 1.0 TSI je sinonim za izjemno učinkovito pogonsko tehnologijo. Turbobencinski motor z direktnim vbrizgavanjem (TSI) s prostornino 1 l in močjo 66 kW (90 KM) doseže največji navor 160 Nm že pri 1.500 vrt./min. Trivaljnik je najzmogljivejši pogonski agregat in prvi turbomotor znotrajmodelske serije up!. S pospeškom od 0 do 100 km/h v 9,9 sekunde in najvišjo hitrostjo 185 km/h se približa voznim zmogljivostim prvega Golfa GTI. Njegova visoka učinkovitost (4,4 l/100 km/emisija CO2: 101 g/km) istočasno poskrbi, da z enim rezervoarjem lahko prevozi do 800 km. Markantni odbijači z večjimi črnimi obrobami spredaj in vidno kromirano izpušno cevjo poudarjajo dinamiko zmogljivega modela up!.

Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen