Vaš up! je magnet za oči. Tudi za vas.

Notranjost.

Vaš up!- vaša notranjost. Novi up! vam omogoča obilico prostora za vaše ideje in ponuja številne možnosti za oblikovno zasnovo notranjosti, s katerimi lahko up! oblikujete čisto po svojem okusu. Izbirate lahko med modernimi sedežnimi prevlekami in številnimi čelnimi ploščami armature. Poleg tega ambientna osvetlitev v beli barvi, ki je na voljo pri izvedbi Highline, nočnemu dizajnu doda pridih sodobnosti. Prostorska zasnova vozila ni samo prilagojena vašim željam, temveč je tudi inteligentna. Dokaz za to so sedeži z integriranimi vzglavniki in armaturna plošča z ergonomsko nameščenimi upravljalnimi elementi. Dobrodošli v novem modelu up!.

Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen