Pri njej "sekunda groze" ne obstaja: mestna funkcija zaviranja v sili.

Mestna funkcija zaviranja v sili

Priljubljeni sopotnik: serijska mestna funkcija zaviranja v sili lahko v prometu s pogostim ustavljanjem in speljevanjem prinaša velike prednosti.V hitrostnem območju med približno 5 in 30 km/h avtomatsko zmanjšuje nevarnost naleta,in sicer tako, da spredaj vozeča vozila in ovire na razdalji do 10 m zaznava z laserskim senzorjem. Če se voznik preveč približa spredaj vozečemu vozilu ali drugi oviri in ne zavira, lahko vozilo v okviru sistemskih omejitev samodejno aktivira zavorein zmanjša naletno hitrost. Poleg tega vam z avtomatskim povečanjem zavornega tlaka pomaga pri zaviranju. Mestna funkcija zaviranja v sili tako lahko omili posledice trčenja ali v idealnem primeru popolnoma prepreči trčenje.

V okviru sistemskih omejitev.

Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen