Model up!– po želji z radijskim-navigacijskim sistemom.

maps + more dock

Model up! vam olajša življenje: z opcijskim "maps + more dock" lahko pametni telefon povežete s svojim up! in v njem številne funkcije pametnega telefona uporabljate, kot ste tega že vajeni. Nastavljiv nosilec s tremi vpenjalnimi elementi je zasnovan za pametne telefone z velikostjo do 14 cm (5,5 palca) in je prek radia povezan z armaturno ploščo, kamor ga lahko pritrdite z vpenjalnim elementom in ga potem tudi snamete .Vaša prenosna naprava se prek Bluetooth tehnologije poveže z radiom "composition phone", tako da lahko glasbo poslušate prek zvočnikov svojega up!. Poleg tega lahko z govorom upravljate radio in navigacijo ter uporabljate funkcijo za prostoročno telefoniranje. Da se ne bi vašemu telefonu med vožnjo izpraznila baterija, je v sistem integriran USB-vmesnik za polnjenje in za prenos datotek v "maps + more dock".

 

*Priklopna postaja "maps + more dock" je združljiva samo z opcijskim radiom "composition phone".

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen