Vaš novi stereo na kolesih: up! predstavlja beats.

Avdiosistem beats

Vedno na najboljšem prizorišču: opcijski avdiosistem beats je bil razvit v sodelovanju s specialisti za zvok pri proizvajalcu BeatsAudio. Zmogljiv 8-kanalni ojačevalnik ima moč 300 W. Za kristalno čist zvok skrbi sedem vrhunskih zvočnikov, ki so porazdeljeni po notranjosti vozila: dva visokotonska zvočnika v A-stebričkih, dva nizkotonska zvočnika v sprednjih vratih in dva širokopasovna zvočnika zadaj. Nismo pozabili niti na polne base: zagotavlja jih globokotonski zvočnik v vdolbini za rezervno kolo.

Beats, Beats by Dr. Dre, logotip b in BeatsAudio so zaščitene blagovne znamke podjetja Beats Electronics, LLC.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen