Volkswagen maps + more. Aplikacija za vaš up!

Aplikacija maps + more

Vaš pametni telefon v modelu up! postane zelo vsestransko uporabno orodje: Volkswagnova aplikacija "maps + more" omogoča na primer poslušanje glasbe prek pametnega telefona, digitalni radijski sprejemnik, navigacijo brez spletne povezave z 2D- in 3D-prikazom zemljevidov ter iskanje ciljev in postaj s funkcijo prepoznavanja pisave. Na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika je mogoče spremljati porabo goriva, doseg, trajanje posameznih voženj, število prevoženih kilometrov, hitrost, število vrtljajev motorja in temperaturo hladilne tekočine. Poleg tega lahko s funkcijo prepoznavanja pisave iščete po svojem telefonskem imeniku in seznamih klicev ter svojih glasbenih datotekah. Aplikacija Think Blue.Trainer. vam pomaga voziti bolj učinkovito in zmanjšati porabo goriva - in to popolnoma enostavno z uporabo pametnega telefona.

Vedno na pravi poti.

Aplikacija maps + more.

Ste se znašli sredi mestne džungle in ne veste, katero pot ubrati? Z navigacijo "maps + more" boste vedno našli svoj cilj - pri vzpostavljeni internetni povezavi ali brez nje. Izbirate lahko tudi med 2D- ali 3D-prikazom zemljevida.

Roke na volanu tudi med telefoniranjem.

Aplikacija maps + more

Ostanite osredotočeni, zlasti na dogajanje v prometu. Tako boste namreč varneje prispeli na cilj. Funkcija "phone" vam pri tem pomaga in omogoča npr. hitro iskanje stika iz telefonskega imenika s prepoznavanjem pisave.

Model up! ima glasbo v genih.

Aplikacija maps + more

Od zdaj naprej vam tudi na daljših vožnjah nobene pesmi ne bo treba poslušati dvakrat: Z aplikacijo "maps + more" v sklopu "media control" lahko glasbo predvajate neposredno s svojega pametnega telefona, SD-kartice ali na primer MP3-predvajalnika.

V okviru sistemskih omejitev.

Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti, da mora vozilo voziti preudarno.

Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri
Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen