Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Konfiguriranje ni več mogoče.

Modela up! ni več mogoče naročiti v kombinaciji z individualno opremo.

Popoln odraz vaših želja.

Model up! navdušuje s svežim, individualnim dizajnom.Še nikoli namreč niste imeli toliko možnosti, da ga opremite po svojem okusu.Nezamenljiv in edinstven.Vaš stil.Vaš up!.

Oprema in dizajn.

Popolnoma prilagojen vašim željam:čelne plošče armature, ambientna osvetlitev, sedežne prevleke, zatemnjena stekla, barva zunanjih ogledal, strehe in platišč, folija ob straneh ali barva zunanjega vozila - dizajn izberete sami.

Zunanjost

Naredite nepozaben vtis.Tudi z najmanjšimi detajli.

Prvi vtis lahko naredimo le enkrat.Model up! to lahko stori večkrat.Od zunanjih barv do izbire platišč - up! kar ne neha presenečati.

Več informacij

Notranjost

Vaš drugi dom!

V svojem up! se boste počutili kot doma. S številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja lahko namreč notranjost opremite povsem po svoji meri.Naj gre za dizajn čelne plošče armature, sedežne prevleke ali ambientno osvetlitev - izberite možnosti, ob katerih vas bo prevzel občutek popolnega zadovoljstva!

Več informacij

Čelne plošče armature

Prijeten ambient: privlačni videzi armaturne plošče za up!

Želite svojemu up! pokloniti več blišča?Brez težav.Pisan ali eleganten stil - z novimi dizajni čelnih plošč armature lahko notranjost prilagodite svojim željam.

Več informacij

Žarometi

Videti in biti viden.

Model up! ne izgleda odlično samo od blizu.Zasenčene luči in serijske dnevne LED-luči bodo poskrbele za to, da boste vidni že od daleč, dolge luči pa po potrebi osvetljujejo daljše območje pred vozilom.

R-Line

R-Line

Športnost na vrhuncu: opcijski paket R-Line Exterieur,ki je pri modelu Sport Austria na voljo serijsko, pri izvedbi up!Highline pa opcijsko, poskrbi za to, da velikost postane nekaj relativnega.Številni dodatni optični detajli prispevajo k temu, da ima tudi zunanjost modela up! samozavesten in dinamičen videz, kar je v skladu z njegovo notranjostjo.

Oglejte si glavne značilnosti modela up! z različnih zornih kotov.

Infotainment.

Model up! ponuja enostavno uporabo sodobnega infotainment sistema - ne glede na to, ali želite poiskati navigacijske napotke, prosto govoriti med telefoniranjem, spremljati aktualne prometne informacije ali poslušati najljubše skladbe.

Radia
maps + more dock
Aplikacija maps + more
Avdiosistem beats

Radia v modelu up!– zapojte zraven.

Spustite svoj pevski talent na plano.Moderna radijska sistema v modelu up! ne poskrbita samo za dobro razvedrilo, ampak nudita tudi številne uporabne funkcije.

Naslednji cilj:svetovni splet.

Z opcijsko Volkswagnovo priklopno postajo "maps + more dock" se up! enostavno poveže s spletom:namestite ustrezno aplikacijo, pametni telefon namestite v držalo in že lahko začnete!

Aplikacija za vaš up!

Brezplačna aplikacija za up!.Z aplikacijo "maps + more" lahko v prednostih svojega pametnega telefona uživate tudi med vožnjo.Za to morate preprosto namestiti aplikacijo, priključiti pametni telefon na "maps + more dock" in že lahko uporabljate funkcije, kot so poslušanje glasbe, navigacija brez spletne povezave, večfunkcijski prikazovalnik in še več.Pa začnimo!

Vaš novi stereo na kolesih: up! predstavlja beats.

Samo zvok v živo je lahko še lepši:8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W in digitalnim signalnim procesorjem ter sedem vrhunskih zvočnikov (vklj. z globokotonskim zvočnikom), optimalno porazdeljenih po notranjosti vozila – to je konfiguracija, ki zagotavlja kristalno čist, poln zvok.

Asistenčni sistemi.

Model up! je opremljen s presenetljivim številom asistenčnih sistemov, ki omogočajo dodatno varnost.Tudi če boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Mestna funkcija zaviranja v sili
Parkirni sistem
Kamera za vzvratno vožnjo

Pri njej "sekunda groze" ne obstaja: mestna funkcija zaviranja v sili.

Priskoči na pomoč, če je treba:serijska mestna funkcija zaviranja v sili v modelu up! vozniku pomaga v primeru sunkovitega zaviranja in pri preprečevanju trčenja.

Kar pogumno do parkirnega mesta.S parkirnim sistemom v modelu up!

Ozko parkirno mesto?In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal?S parkirnim sistemom (del opcijskega paketa "drive pack") pri parkiranju niste več prepuščeni sami sebi.

Napredna vzvratna vožnja.

Opcijska kamera modela up! je vgrajena v zadnji odbijač in vam pomaga pri vzvratni vožnji.Slika kamere na zaslonu radijskega sistema tako spredaj prikaže vse, kar bi morda zlahka spregledali zadaj.

Tehnologija.

Prepričljive prednosti sodobnih motorjev za up! so varčnost, prožnost in moč.To je natanko tisto, kar potrebujete, če se radi vozite in ste veliko na poti, vendar pa ne želite imeti visoke porabe.

Tehnologija.

TSI

Nazaj na pregled

Model up! sedaj tudi s turbomotorjem za popoln užitek v vožnji.

Od nič do zabave v le nekaj sekundah:turbomotor omogoča vozne zmogljivosti na nivoju prvega Golfa GTI.In to pri porabi, ki znaša le 4,4 l/100 km.

Pogonska tehnologija

Nazaj na pregled

Model up! prepriča.Z bencinom.S plinom.Z elektriko.

Eden za vse.Vsi za enega:ponudba modela up! vključuje motorje za vsakršne zahteve.Od najbolj športnih do najbolj varčnih.Odločitev je vaša.

Varnost

Nazaj na pregled

Nič več vprašanje velikosti.

Volkswagen up! se lahko pohvali s sodobnim varnostnim konceptom, za katerega je na preizkusnih trčenjih Euro NCAP prejel pet zvezdic,za serijsko mestno funkcijo zaviranja v sili pa dodatno še nagrado za napredno varnost European NCAP Advanced Safety Award.

Udobje.

Model up! vam ponuja obilico udobja s kompaktnimi merami. Bogat nabor osnovne opreme in preprosto upravljanje poskrbita, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Sedeži

Za vas smo rezervirali najlepše sedeže.

Ne bo se vam mudilo izstopiti .Vsak up! je opremljen s sedeži z integriranimi vzglavniki. Poleg tega pa so za vsako izvedbo na voljo edinstvene, privlačne sedežne prevleke.

Več informacij

Panoramsko strešno okno

Poletna sezona se lahko začne.

Odprta streha, vaša najljubša pesem in toplo sonce - kaj več si lahko še želite?Vse to vam prinaša up! z opcijskim panoramskim strešnim oknom.

Več informacij

Climatronic

Čista izbira:Climatronic s filtrom Pure Air.

Nekaj je čutiti v zraku. A v svojem up! tega ne boste zaznali. Opcijska klimatska naprava Climatronic s filtrom "pure air" v vozilu ne poskrbi le za dobro ozračje, temveč tudi za prijeten zrak.

Več informacij

Ambientna osvetlitev

Sodobno vzdušje, privlačen dizajn:up! pričara različne ambiente.

Posvetilo se vam bo: z ambientno osvetlitvijo boste poskrbeli za ekskluzivno notranjost svojega up!.

Več informacij

Večfunkcijski volan

Naj bo vedno vse v vaših rokah.

Z opcijskim večfunkcijskim volanom lahko poleg svojega vozila up! upravljate tudi radio, medijski predvajalnik ali telefon. Pri tem roke lahko ostanejo na volanu, zato ves čas zlahka ohranjate nadzor nad vozilom.

Več informacij

Pogon na zemeljski plin.

Model eco up! z inovativno tehnologijo EcoFuel BlueMotion Technology obremenjuje okolje v manjši meri. Učinkoviti plinski pogon pri poskočnem mestnem malčku ne znižuje le stroškov za gorivo, pač pa tudi emisije CO₂. Ko je plinski rezervoar prazen, z dodatnim bencinskim rezervoarjem zlahka pripeljete do enega od 160 bencinskih servisov z zemeljskim plinom (stanje:april 2018). Vožnja na plin še nikoli ni prinašala toliko užitkov!

Vaša denarnica vam bo hvaležna.

Varčen in stroškovno ugoden

Čeprav eco up! v dolžino meri zgolj 3,60 m, s polnim rezervoarjem lahko prevozi do 600 km. Model eco up! za pogon prednostno uporablja zemeljski plin - okolju prijazno alternativo bencinu.P oleg tega:z eco up! je zabavno celo točenje goriva - za dva polna rezervoarja zemeljskega plina boste namreč odšteli manj kot za en rezervoar bencina ali dizelskega goriva.

Z manj goriva se daleč pride.

Poraba

Na srečo ne potrebuje veliko. 2,9 kg zemeljskega plina vas že popelje novim dogodivščinam naproti - s to količino lahko z novim modelom eco up! namreč dosežete do 100 kilometrov. Z 82 g/km eco up! proizvede manj emisij kot večina drugih vozil v njegovem razredu. Tako se boste lahko tudi v prihodnosti pogosto podali na izlet v naravo.

Izvedba beats up!: napaja se z zvokom.

Zveni več kot odlično - up! beats (= izvedba move up! s paketom beats) razkriva svojo glasbeno plat. Šest zvočnikov, globokotonski zvočnik v vdolbini za rezervno kolo in digitalni 8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W z zvokom dinamično napolnijo celotno potniško kabino in lahko prav vsako vožnjo spremenijo v posebno glasbeno doživetje.

Igra na prave note.

Barvni zunanji ogledali, dekorativne stranske folije aluminijasta platišča z barvnimi elementi poskrbijo, da je up! beats prava paša za oči. V notranjosti prepričajo vstopne letve, čelna plošča armature, sedeži in varnostni pasovi v barvi oz. z logotipom kultne znamke. Za popoln videz torej ni več nobenih ovir.

Naredite nepozaben vtis. Tudi z najmanjšimi detajli.

Zunanjost

Izvedba up! beats igra na prave note in navduši z barvno usklajenimi oblikovnimi elementi, kot sta ohišji zunanjih ogledal in privlačna samolepilna folija.

Vedno na najboljšem prizorišču.

Notranjost

V notranjosti izvedbe up! beats dodatna čelna plošča armature v dizajnu "deep dimension", posebne vstopne letve, sedežne prevleke "beats", barvno usklajeni varnostni pasovi in edinstvene ter izrazite sedežne prevleke "beats" poskrbijo za privlačen videz. Del serijske opreme so tudi "maps + more dock", bela ambientna osvetlitev ter volan z belo lakiranimi kraki. Pri tem je poskrbljeno tudi za pravo glasbeno podlago: s serijskim sistemom za integracijo pametnega telefona lahko med vožnjo ves čas poslušate le svoje najboljše pesmi.

Za popolnoma skladen videz.

Platišča

S 15-palčnimi aluminijastimi platišči izvedbe up! beats bo cesta postala vaš veliki oder:barvni sredinski kolesni pokrovi in ostali privlačni elementi posebnega modela poskrbijo za edinstven videz, ki kot magnet privlači poglede.

Več informacij

Naj se v vašem up! zasliši glasba

Avdiosistem beats

Samo zvok v živo je lahko še lepši: 8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W in digitalnim signalnim procesorjem ter sedem vrhunskih zvočnikov (vklj. z globokotonskim zvočnikom), optimalno porazdeljenih po notranjosti vozila - to je konfiguracija, ki v modelu up! beats zagotavlja kristalno čist, poln zvok.

Več informacij

Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen