Meni
Zapri meni
Zapri

Novi up! GTI

 

Na vso moč.

Ne pristajate na kompromise? Ravno tako ne novi up! GTI. Kompakten, povezan in primeren za vse priložnosti. Z 1,0-litrskim motorjem TSI z močjo 85 kW (115 KM) je najzmogljivejši up! na cesti.

Moč

Motor

Močno srce

Koliko GTI-ja je mogoče spraviti v 360 cm dolg avtomobil? Precej! Z 1,0-litrskim motorjem TSI z močjo 85 kW (115 KM) se novi up! GTI spremeni v energičnega malčka. Zaradi nizke mase vozila je njegovo energičnost mogoče še bolje občutiti. Maksimalen GTI-občutek na minimalnem prostoru - ta kombinacija je vsekakor edinstvena.

Podvozje

Visoka zmogljivost na znižanem podvozju

Novi up! GTI bo pospešil vaš utrip srca. Športnost se namreč ne odraža samo v videzu, temveč jo je moč občutiti tudi med vožnjo. Spuščena karoserija omogoča, da se boste še bolj približali cesti, poleg tega pa ima model športno podvozje s čvrsto nastavitvijo vzmeti, blažilnikov in stabilizatorjev. Rezultat: optimalne krmilne lastnosti za izrazito neposredno doživljanje vožnje. Ali na kratko: športno udobje.

Dizajn

Zunanjost

Vau, kakšen spojler!

Rdeče lakirane zavorne čeljusti, mreža hladilnika s satasto strukturo: GTI nikoli ne pozabi svojih korenin. Novi model tudi s kromirano izpušno cevjo in športnim zadnjim odbijačem v črni barvi daje vedeti, da konkurenco rad pusti za seboj. Preveč predrzen? Morda. Ampak s 17-palčnimi aluminijastimi platišči "brands hatch"1 v črni barvi in s polirano površino ter z dekorativnimi stranskimi folijami v obliki črt2, ki spominjajo na legendarni Golf 1 GTI, si novi up! GTI to lahko tudi privošči.

1 Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Za podrobnejše informacije se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen.
2 Na dekorativnih folijah se lahko, zlasti zaradi neposredne izpostavljenosti soncu, v roku od 1 do 3 let pojavijo sledovi obrabe in staranja. V zelo vročih podnebnih razmerah se to lahko zgodi že po enem letu. Če so dekorativne folije na vozilu dlje časa, se lakirana površina, ki je prekrita z dekorativno folijo, na pogled lahko razlikuje od površine, ki ni prekrita s folijo.

Notranjost

Znate ohraniti mirno kri?

GTI-jevi geni so dominantni geni. To dokazujejo značilne GTI-jevske sedežne prevleke "clark", črna stropna obloga in rdeči okrasni šivi na prestavni ročici ter na usnjenem večfunkcijskem volanu. Sem sodijo tudi markantne specifične značilnosti, kot sta na primer čelna plošča armature v izvedbi "pixels red" ali rdeča ambientna osvetlitev. S serijskim ogrevanjem sedežev bo naš najmanjši član družine poskrbel, da se boste med vožnjo počutili udobno.

Ustvarite si svojo sliko o novem up! GTI

Povezljivost

Priklopna postaja "maps + more dock" in aplikacija "maps + more"

GTI povezuje. Z vašim pametnim telefonom.

Imate pametni telefon pri sebi? Potem ga enostavno priklopite na priklopno postajo "maps + more dock", ki je v višini oči, in ustrezna aplikacija v novi oblikovni podobi se ne poveže le z vašim avtomobilom, prijatelji ali vašo glasbo, temveč vas tudi vodi na poti. Prek USB-vmesnika v postaji "maps + more dock"* se poleg podatkov prenaša tudi električni tok, tako da je baterija ves čas napolnjena. Vstopite, priključite pametni telefon, zaženite aplikacijo in se odpeljite.


*Programska oprema in nosilec nista združljiva z vsemi pametnimi telefoni. Več informacij o celotni ponudbi lahko dobite pri partnerjih Volkswagen.

Radio

Dobrodošli v klubu

Novi up! GTI tudi z infotainmentom vozi po prehitevalnem pasu. Vašo najljubšo glasbo predvaja zdaj serijski radio "composition phone", medtem ko "sound plus" s 6 zvočniki zagotavlja poln zvok. Opcijski digitalni radijski sprejemnik DAB+ omogoča še večje število radijskih postaj. Lahko pa tudi predvajate svoje najljubše pesmi z visokozmogljivimi zvočniki opcijskega avdiosistema "beats". Za pravo glasbeno doživetje poskrbita globokotonski zvočnik in 300-vatni 8-kanalni ojačevalnik.

Še več o novem up! GTI

Želite zaviti levo ali desno?

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen