Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

up! Vedno v središču dogajanja.

Tako individualen kot vi.

up! se prilagodi vašemu osebnemu slogu in s številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja obarva vaš vsakdan. Tako lahko na primer izbirate med različnimi barvami strehe, zunanjih ogledal, stranskih dekorativnih folij in aluminijastih platišč. Individualni videz sijajno zaokrožajo serijske dnevne LED-luči in smernika v zunanjih ogledalih.

 

Trendovski slog po vaši meri.

up! s svojim videzom ne prepriča le na prvi pogled, pač pa vedno znova. V notranjosti preseneča z obilico prostora za štiri potnike in navdušuje z enkratnim udobjem, obenem pa ponuja tudi veliko možnosti za individualno izbiro barv - svojim željam lahko med drugim prilagodite barvo čelne plošče armature in sedežnih prevlek. Pri tem opcijski sistem za integracijo pametnega telefona in opcijski večfunkcijski usnjeni volan potrjujeta, da je up! tudi izjemno funkcionalen.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti modela up! iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti modela up! iz različnih zornih kotov.

up! z avdiosistemom beats. Ujemite duh rock and rolla.

Napaja se z zvokom.

Novost v ponudbi za up! je avdiosistem s tehnologijo BeatsAudio™, ki ga je razvil priznani ameriški proizvajalec: 8-kanalni sistemski ojačevalnik z močjo 300 W je opremljen z digitalnim signalnim procesorjem (DSP). Vrhunski avdiosistem je Volkswagen dopolnil s paketom opreme beats, ki osvaja s posebnimi, barvno usklajenimi oblikovalskimi elementi.

 

Avdiosistem s tehnologijo BeatsAudio

Neskončni užitek v poslušanju glasbe.

8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W in digitalnim signalnim procesorjem ter sedem vrhunskih zvočnikov (vklj. z globokotonskim zvočnikom), optimalno porazdeljenih po notranjosti vozila - to je konfiguracija, ki zagotavlja kristalno čist, poln zvok.*

*) Beats, Beats by Dr. Dre, logotip b in BeatsAudio so zaščitene blagovne znamke podjetja Beats Electronics, LLC. 

Panoramsko strešno okno

Poletna sezona se lahko začne.

Odprta streha, vaša najljubša pesem in toplo sonce - kaj več si lahko še želite? Vse to vam prinaša opcijsko panoramsko strešno okno. 

Platišča

Za popolnoma skladen videz.

S 15-palčnimi aluminijastimi platišči bo cesta postala vaš veliki oder: barvni sredinski kolesni pokrovi in ostali privlačni elementi posebnega modela poskrbijo za edinstven videz, ki kot magnet privlači poglede. 

Zunanji ogledali

Izjemen tudi s svojo zunanjostjo.

Z modelom up! beats boste zlahka pritegnili pozornost, tudi ko iz zvočnikov ne bo glasno odmevala glasba. Zunanji ogledali sta lakirani v barvi, ki skupaj z barvo zunanjega laka tvori vznemirljiv kontrast in poudarja karizmatični značaj modela up! beats. 

Notranjost.

Vedno na najboljšem prizorišču.

Bela ambientna osvetlitev, čelna plošča armature v izvedbi "deep dimension" in sedežne prevleke "beats" - notranjost novega up! ima nedvomno izrazito trendovski videz. Pri tem je poskrbljeno tudi za pravo glasbeno podlago: s serijskim sistemom za integracijo pametnega telefona lahko med vožnjo ves čas poslušate le svoje najboljše skladbe.

Multimedijski sistemi

Volkswagnova aplikacija "maps + more"

Središče dodatnih možnosti.

Opcijski Volkswagnov vmesnik "maps + more dock" bistveno poenostavi vožnjo. Z ustrezno aplikacijo in pametnim telefonom v držalu lahko uporabljate funkcije, kot so navigacija (tudi brez spletne povezave), prostoročno telefoniranje, upravljanje medijev, večfunkcijski prikazovalnik in aplikacija Think Blue. Trainer.

 

Radio

S pravo glasbeno podlago postane vožnja v up! še večji užitek.

Imate radi pop glasbo? Tehno? Ali heavy metal? Serijski radio "composition phone" je prava izbira za vse glasbene okuse. Lahko poslušate radijski program ali preko vtičnice AUX-IN priključite svoj pametni telefon ali MP3-predvajalnik. To je povsem v slogu modela up!, ki vedno zna poskrbeti za odlično razpoloženje.

 

Asistenčni sistemi

ParkPilot

Pri parkiranju vam pomaga vaš sluh.

Ozko parkirno mesto? In nikogar v bližini, da bi vas usmerjal? Z opcijskim sistemom ParkPilot pri parkiranju ne boste potrebovali nobene pomoči. Sistem morda ni prav posebej očarljiv, je pa zato zanesljiv. ParkPilot je sestavni del opcijskega paketa "drive pack plus". 

Mestna funkcija zaviranja v sili

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Mesto in up! sta popoln par. Volkswagen up! je namreč od glave do pete ustvarjen za urbano okolje. Prav zato je že serijsko opremljen z mestno funkcijo zaviranja v sili, kar v njegovem razredu nikakor ni običajno. Mestna funkcija zaviranja v sili lahko omili posledice trčenja.

Paket "drive pack plus"

Ni treba, da vedno vse postorite sami.

Zakaj bi se pri up! morali odpovedati udobju, ki ga prinašajo asistenčni sistemi? Opcijski paket "drive pack plus" vključuje vrsto funkcij, ki se vam bodo kaj kmalu zdele nepogrešljive. Kar zmorejo številni veliki avtomobili, zmore tudi mali up!.

Učinkovitost

Sekvenčni 5-stopenjski ročni menjalnik ASG

Naj prestavljanje ne bo več vaša naloga.

V vrvežu mestnega prometa lahko ostanete povsem sproščeni - namesto vas namreč lahko prestavlja sekvenčni 5-stopenjski ročni menjalnik ASG* (dodatna oprema). Če želite, seveda kadarkoli lahko preklopite na ročni način prestavljanja.

Motorji

Varčevanje z gorivom je povsem lahka naloga.

Majhna poraba in vrhunske tehnologije: up! je lahek in varčen. S svojimi motorji lahko izpolni najrazličnejše zahteve voznikov.

Preklopite na plin! Eco up!

Na enaki tehnični osnovi kot klasični bencinski motorji je zasnovan motor na zemeljski plin z močjo 50 kW (68 KM). Učinkoviti plinski pogon pri poskočnem mestnem malčku ne znižuje le stroškov za gorivo, pač pa tudi emisije CO₂. Ko je plinski rezervoar prazen, z dodatnim bencinskim rezervoarjem zlahka pripeljete do enega od bencinskih servisov z zemeljskim plinom. Vožnja na plin še nikoli ni prinašala toliko užitkov.

 

 

 

Možnosti za individualizacijo

Notranjost

Vaš drugi dom.

V vozilu up! se boste počutili kot doma. S številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja lahko namreč notranjost opremite povsem po svoji meri. Naj gre za dizajn čelne plošče armature, sedežne prevleke ali ambientno osvetlitev - izberite možnosti, ob katerih vas bo prevzel občutek popolnega zadovoljstva.

Platišča

Vse se vrti okrog vas.

Vi imate svoj slog - novi up! pa ustrezna aluminijasta platišča. Na voljo je več dizajnov: od klasično-elegantnega do dinamično-športnega. 

Edinstveni paketi


Eleganten do zadnje podrobnosti.

Postanite oblikovalec in svoj novi up! zasnujte povsem po svojih željah! Izbirate lahko med tremi paketi: paketom "roof pack" v črni barvi in dvema paketoma "color pack".

 

Udobje

Izvedba s štirimi vrati

Privoščite sopotnikom dodatno mero udobja.

up! je za doplačilo na voljo tudi s štirimi vrati. Sopotnikom na zadnjih sedežih bo tako zagotovljeno večje udobje pri vstopanju, poleg tega pa bodo videli več. Okenska linija je namreč nižja kot pri dvovratni različici, položaj zadnjih sedežev pa je nekoliko višji.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Poletna sezona se lahko začne.

Odprta streha, vaša najljubša pesem in toplo sonce - kaj več si lahko še želite? Vse to vam prinaša up! z opcijskim panoramskim strešnim oknom.

Dnevne LED-luči

Opazna podrobnost.

up! ne privlači pogledov le od blizu - opazen je tudi od daleč. S serijskimi dnevnimi LED-lučmi vas zagotovo nihče ne bo spregledal. 

Večfunkcijski volan

Naj bo vedno vse v vaših rokah.

Z opcijskim večfunkcijskim volanom lahko poleg svojega up! upravljate tudi radio, medijski predvajalnik ali telefon. Pri tem roke lahko ostanejo na volanu, zato ves čas zlahka ohranjate nadzor nad vozilom. 

Nadaljnji koraki