Prednost je očitna.

Volkswagen Media Control.

Za Touran je kot dodatna oprema na voljo aplikacija1 Volkswagen Media Control, ki jo lahko namestite na tablični računalnik. Z njo se vam v vozilu odprejo presenetljive dodatne možnosti, ki so še posebej privlačne za potnike na zadnjih sedežih. Med drugim omogoča preprosto izbiranje glasbenih posnetkov, poleg tega pa je prek povezave WLAN mogoče dostopati do funkcij opcijskega navigacijskega sistema Discover Media ali Discover Pro. Ko je vzpostavljena povezava WLAN, lahko na navigacijski sistem prenesete cilje iz imenika tabličnega računalnika. Iskanje poti in zanimivih ciljev poenostavljajo storitve, ki jih nudi Google®. Baterijo tabličnega računalnika lahko polnite prek USB-priključkov spredaj in zadaj v sredinski konzoli. Uporaba tablice bo še bolj udobna, če se boste odločili za nakup posebnega držala, ki je na voljo v sklopu Volkswagnove ponudbe dopolnilne opreme.

Za to Volkswagnovo aplikacijo je potreben ustrezen podatkovni vmesnik za vozilo. Za prikaz aplikacije morata infotainment sistem in pametni telefon izpolnjevati tehnične zahteve.V primeru vprašanj se obrnite na svojega partnerja znamke Volkswagen ali obiščite spletno stran www.volkswagen.com/car-net.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen