Videz družinskega avta obogati z ustrezno mero športnosti.

Paket R-Line Exterieur & Interieur

Mislite, da družinski avto ne more imeti športnega videza? Vaš Touran ga ima lahko. Izvedba Touran R-Line Edition bo izpolnila zahteve družinskega življenja in hkrati poskrbela za športen videz. Značilni odbijači so lakirani v barvi vozila. Medtem ko je zadnja okrasna letev kromirana, so bleščeče črne odprtine za zajemanje zraka v sprednjem odbijaču integrirane v obliki črke C. V visokosijajni črni barvi so ravno tako razširjeni pragovi in difuzor, ki je v kontrastu s kromiranimi izpušnimi cevmi. Dizajn in funkcija se združujeta v eloksiranih strešnih letvah srebrne barve. Logotip R-Line na sprednjem delu bokov in sprednjih vratih ter na mreži hladilnika jasno daje vedeti, zakaj je družinski avto videti kot odlično pripravljen športnik. Športno celostno podobo odlično zaokrožajo 17-palčna aluminijasta platišča1 Salvador ali (opcijsko) 18-palčna aluminijasta platišča Marseille.

Za dodatno mero udobja skrbijo LED žarometi, zadnje luči v tehniki LED ter ekstra komfortna sprednja sedeža, ki so prav tako del izvedbe R-Line Edition.

Kdor si želi še več, se lahko odloči za opcijski paket R-Line Plus. S tem boste izrazito športnost vozila jasno občutili tudi v notranjosti. Ko boste vstopili v vozilo, bodo vašo pozornost vzbudili športni detajli: na primer markantne vstopne letve spredaj iz aluminija z logotipom R-Line in pedali ter opora za voznikovo levo nogo iz krtačenega legiranega jekla. Večfunkcijski usnjeni športni volan z aluminijastim dekorjem, logotipom R-Line in okrasnimi šivi kristalno sive barve omogoča izrazito športen občutek pri vožnji z ustreznim športnim videzom. Logotip R-Line boste poleg tega našli na začetni zaslonski sliki radio-navigacijskega sistema. Izjemno komfortni sedeži so oblečeni v tekstilne prevleke Race magnetitsko sive barve. Notranje dele stranic krasi tkanina iz mikrovlaken San Remo v antracitni barvi, okrasni šivi pa so kristalno sivi. Po želji so vaši sedeži lahko oblečeni v usnje Vienna v črni barvi. Če se ozrete navzgor, vas bo prevzela stropna obloga v titanovi črni barvi. Notranjost odlično zaokrožajo dekorativni elementi Black Lead Grey v vratnih oblogah in armaturni plošči.

Vozila znamke Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.