Car-Net App-Connect

Opcijska aplikacija Car-Net App-Connect vam omogoča, da izbrane aplikacije1 na vašem pametnem telefonu prek USB-povezave enostavno prikažete in upravljate na zaslonu infotainment sistema. In kar je najboljše: telefona vam pri tem sploh ni treba prijeti v roke.

Za to Volkswagnovo aplikacijo je potreben ustrezen podatkovni vmesnik za vozilo.Za prikaz aplikacije morata infotainment sistem in pametni telefon izpolnjevati tehnične zahteve.V primeru vprašanj se obrnite na svojega partnerja znamke Volkswagen ali obiščite spletno stran www.volkswagen.com/car-net.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen