Pravi pristop.

Vedno povezani

Za vzpostavitev internetne povezave v avtomobilu ne potrebujete več pametnega telefona. V Touaregu uporabo spletnih storitev in spletnega radia poenostavlja integrirana eSIM-kartica.

S "povezanim radiom" lahko svojo izbrano radijsko postajo poslušate še takrat, ko ste oddajno območje že zapustili. Ta funkcija "hibridnega radia" lahko namreč samostojno, brez prekinitve preklopi s prizemeljskega sprejema na spletno pretakanje.

Nenehna povezanost omogoča, da neprestano sledite najnovejšim prometnim informacijam s spleta. Na podlagi obvestil glede na zgoščenost prometa prejmete predloge poti, ki vas hitreje pripeljejo na cilj.

Prepričajo pa še drugi aduti: programska oprema je vedno aktualna, saj lahko posodobitve za zemljevide in naprave dobite na spletu. Ponje vam torej ni treba v servisno delavnico in tudi ročno posodabljanje ni potrebno.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Touareg

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen