Obvladajte tudi zahteven teren.

Paket opreme za terensko vožnjo

Če ste ljubitelj terenskih pustolovščin in morda celo želite osvajati ekstremne terene, je kot naročen za vas opcijski paket opreme za terensko vožnjo.

Ta med drugim vključuje možnost prilagoditve voznih lastnosti z razširjenim sistemom za izbiro voznega profila. Poleg serijskih profilov Normal, Sport, Comfort, Eco, Snow, Offroad in Individual sta na voljo še dva opcijska profila: za makadam in pesek. Z vsemi profili lahko karakteristiko motorja in menjalnika ter delovanje določenih asistenčnih sistemov v kar največji meri prilagodite trenutnim pogojem. Štirikolesni pogon 4MOTION poganja vsako kolo neodvisno drugo od drugega in omogoča vožnjo tudi v situacijah, ko se vozilo tal ne dotika z vsemi štirimi kolesi.

Paket opreme za terensko vožnjo dodatno zajema tudi prilagoditve, ki vzdržijo tudi na zahtevnih terenih - na primer zaščito za rezervoar, zaščito za hladilnik, zaščito za akumulator in ojačano zaščito za podvozje. Z vlečnimi ušesi za vleko vozila pa boste po potrebi lahko rešili druge pustolovce.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen