Med vožnjo odkrijte nove zvočne svetove.

DYNAUDIO

Priznani proizvajalec DYNAUDIO je opremil najboljše glasbene studie širom po svetu. Tako ni prav nič presenetljivo, da se Touareg z avdiosistemom DYNAUDIO Confidence spremeni v koncertno dvorano na štirih kolesih. 14 zvočnikov je vgrajenih in uravnanih tako, da omogočajo kar najboljše doživetje zvoka kjerkoli v vozilu. Za prostorski zvok Dolby 7.1 skrbijo 4 visokotonski, 2 srednjetonska in 4 nizkotonski zvočniki, 2 zvočnika za prostorski učinek čisto zadaj, 1 osrednji zvočnik spredaj in 1 globokotonski zvočnik v prtljažnem prostoru - napaja pa jih končna stopnja z močjo 730 W. Nič čudnega torej ne bo, če po prihodu na cilj še nekaj časa nihče ne bo hotel izstopiti iz avtomobila.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen