Uživajte v novih razsežnostih infotainmenta.

Discover Premium

Velik, večji, največji: opcijski navigacijski sistem Discover Premium z 38 cm (15 palcev) dolgo diagonalo zaslona omogoča boljšo preglednost navigacijskih zemljevidov in najraznovrstnejše prikazne možnosti. Prikaz vsebin in funkcij lahko nastavite po svojih željah, kar velja tudi za aplikacije s pametnega telefona. Vmesnik Car-Net App-Connect namreč omogoča uporabo tehnologij MirrorLink®, Apple CarPlay™ in Android Auto™, s katerimi lahko izbrane aplikacije s svojega pametnega telefona prenesete na zaslon sistema Discover Premium. Usločeni zaslon je že sam po sebi eleganten magnet za oči; upravljate ga lahko z dotikom, glasovnimi ukazi ali gestami.

Del sistema je tudi telefonski vmesnik Business s funkcijo indukcijskega polnjenja. Pametni telefon lahko brezžično polnite, tako da ga preprosto položite v ustrezni predal.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen