Povezani svet storitev Car-Net čaka na vas.

Car-Net

Internet in digitalna povezljivost sta postala del našega vsakdanjika; zakaj bi se jima torej morali odpovedati ravno v avtomobilu? Prav zato so v Touaregu mobilne spletne storitve Car-Net na voljo že serijsko.

S storitvami Car-Net imate boljši in hitrejši dostop do informacij. Med vožnjo si lahko predvajate novice, ki vas zanimajo. In kar je še posebej pomembno: na cilj prispete sproščeni, saj se do tja pripeljete po najboljši možni poti, prilagojeni trenutni prometni situaciji. Nazadnje pa lahko še prihranite čas z iskanjem parkirnega mesta, saj vas sistem ob prihodu na cilj usmeri naravnost do prostega parkirnega mesta v parkirni hiši ali na parkirišču.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen