Upravljanje brez stikal.

Armatura Innovision Cockpit

Digitalni kombinirani instrument, tako imenovani Digital Cockpit, je zdaj v Volkswagnovem vozilu prvič skupaj z zaslonom infotainment sistema nameščen za usločeno stekleno ploščo ("upognjenim" zaslonom): to je armaturna plošča Innovision Cockpit, ki je povsem prilagojena vozniku. Možnost upravljanja z dotikom, glasovnimi ukazi in gestami zagotavlja optimalno udobje; mehanskih stikal, regulatorjev in gumbov ni več. Na velikanskem zaslonu se s privlačnimi grafikami in animacijami prikazujejo številne funkcije. Namizje zaslona lahko po svoje oblikujete s fotografijami in najljubšimi funkcijami. Številne prikaze lahko povečate (zumirate); pri običajnih merilnikih hitrosti in zaslonih to ni mogoče.

Če na kratko povzamemo: armaturna plošča Innovision Cockpit je sestavljena iz digitalnega kombiniranega instrumenta, infotainment sistema Discover Premium, telefonskega vmesnika Business s funkcijo indukcijskega polnjenja za pametni telefon in štirih USB-priključkov. Že integriran je vmesnik Car-Net App-Connect, s katerim lahko aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, prenesete na veliki zaslon na dotik v vozilu. Podprte so vse tri najbolj razširjene tehnologije: MirrorLink®, Apple CarPlay™ in Android Auto™. Poleg tega lahko vaši sopotniki prek tablice ali pametnega telefona med vožnjo soupravljajo infotainment. Tako na primer aplikacija Volkswagen Media Control omogoča, da z zadnjega sedeža izbirate glasbeni program ali s sovoznikovega sedeža daljinsko upravljate navigacijski sistem. Za polnjenje mobilnih naprav in za prenos podatkov so na voljo USB-vmesniki spredaj in v zadnjem delu potniškega prostora.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen