Na voljo so tudi aplikacije za vaš Touareg.

App-Connect in Media Control

Za vse je že na voljo aplikacija. In med njimi so tudi mnoge za Touareg. Vmesnik App-Connect s tehnologijami Android Auto™, Apple CarPlay™ in MirrorLink® lahko vaš pametni telefon poveže z infotainment sistemom v vozilu. Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek velikega zaslona na dotik v Touaregu. Vse več aplikacij uporablja informacije o vozilu za vznemirljive funkcije: aplikacija My Guide vam lahko prikaže zanimive cilje v okolici, pri čemer upošteva vreme in čas. Z aplikacijo My Rules lahko na primer nastavite, da se takoj ob prihodu na cilj vašim domačim samodejno pošlje SMS-sporočilo.

Z aplikacijo Volkswagen Media Control za operacijska sistema Android in iOS lahko v izbiro razvedrilnega programa vključite tudi sopotnike. Ti namreč lahko prek pametnega telefona ali tablice na daljavo upravljajo infotainment sistem. Tako lahko udobno izbirajo glasbene posnetke ali iz imenika prenašajo navigacijske cilje - celo z zadnjih sedežev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen