Naj bo notranjost odeta v vašo najljubšo barvo.

Ambientna osvetlitev

Bela ambientna osvetlitev v Touaregu s posredno svetlobo skrbi za prijetno razpoloženje. Opcijsko je na voljo tudi večbarvna osvetlitev. Izbirate lahko med kar 30 različnimi barvami, pri čemer vas lahko vodi vaše lastno razpoloženje ali pa želje sopotnikov. Kaj ko bi na primer izbrali temno zeleno, elegantno modro ali živahno rdečo? Armature, sredinska konzola in vrata imajo svetlobni rob enotne barve. Tudi posredna osvetlitev privzame izbrano barvo. Pa še pika na i: če se boste odločili za Innovision Cockpit, bo izbrana barva zasijala tudi na digitalnih prikazih.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen