Usmerjen proti vozniku – brez stikal

Discover Premium

Sestavni del armaturne plošče Innovision Cockpit je serijski Discover Premium - paradni konj med navigacijskimi sistemi:

  • 38,1 cm (15 palcev) velik barvni TFT-zaslon, občutljiv na dotik
  • sistem je vizualno združen v skupno enoto z 31,2 cm (12,3 palca) velikim digitalnim kombiniranim instrumentom
  • upravljanje z glasovnimi ukazi, gestami ali dotikom
  • vklj. z brezžičnim polnjenjem in vmesnikom App‑Connect (prikaz vaših aplikacij na zaslonu)
  • radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, reža za SD-kartice, štirje USB-vmesniki in Bluetooth telefonski vmesnik Business
  • digitalni radijski sprejemnik DAB+
  • prednaloženi zemljevidi za Evropo

Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Touareg R eHybrid

Touareg R eHybrid

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.