**Cesta pred očmi.In vse drugo tudi.

Projicirni zaslon.

Z opcijskim projicirnim zaslonom so pomembne informacije prikazane v neposrednem vidnem polju: hitrost, sporočila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki.Podatki se projicirajo na zaslon, ki je pred vetrobranskim steklom dvignjen iz armaturne plošče - tako imate vse neposredno pred očmi, vaš pogled pa ves čas ostaja osredotočen na cesto.Informacije ostanejo jasno vidne, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozil.Kadar projicirnega zaslona ne potrebujete, ga lahko spustite v armaturno ploščo, kjer je povsem neopazen in optimalno zaščiten pred prahom.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen