Paket Offroad Plus

Dober pregled.In dober izgled.

Z opcijskim paketom Offroad Plus lahko z dodatnimi elementi za zunanjost in notranjost poudarite samozavestni videz Tiguana. Z aluminijastimi dekorativnimi elementi je armaturna plošča še bolj dinamična. K večji dinamičnosti pa pripomorejo tudi pedali in opora za voznikovo levo nogo iz krtačenega legiranega jekla in robustni gumijasti predpražniki.Tudi s tehnološkega vidika notranjost naredi vtis.Poleg tega LED-žarometi na poti poskrbijo za dodatno mero udobja.Vključujejo sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist, ki omogoča, da od hitrosti 60 km/h naprej ves čas vozite z dolgimi lučmi - ne da bi slepili¹ nasproti vozeče voznike, ter dinamične smerno prilagodljive luči s prediktivnim uravnavanjem.Zaradi te tehnologije prihodnosti omogoča kombinacija sprednje kamere in navigacijskega sistema osvetlitev ovinkov že do dve sekundi prej, preden voznik začne obračati volan - ne glede na kot zasuka volana.

 

Zunanji dizajn

Pravo doživetje.Že pred dejanskim izzivom.

Tiguan je med drugim opremljen s terenskim odbijačem in ščitnikom za pogonske agregate, zato se z opcijskim paketom Offroad Plus z izzivi sooča vsaj tako športno kot vi.Z različnimi črnimi elementi zunanjosti, 18-palčnimi aluminijastimi platišči Sebring, strešnimi letvami, ohišji zunanjih ogledal in zadnjim usmernikom zraka v barvi vozila zna povsod narediti dober vtis.Optimalni pogoji za postavljanje novih meja - voznikovih ali Tiguanovih.

Sprednji del

Vreden ogleda.Ne samo na neutrjenem terenu.

Že markantna mreža hladilnika s štirimi značilnimi kromiranimi lamelami nakazuje na samozavest Tiguana z opcijskim paketom Offroad Plus.Vtis, ki ga lahko dodatno zagotovite z LED-žarometi,ki povzemajo markantne linije mreže hladilnika.Tudi terenski odbijač z večjim vstopnim kotom v strmino in ščitnik podvozja sta tako funkcionalna kot tudi impresivna.

V okviru sistemskih omejitev

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen