Prijetna klima za vse

Vaše sopotnike zebe, vam pa je vroče? S 3-consko klimatizacijo lahko individualno nastavite temperaturo na voznikovi in sovoznikovi strani ter na zadnjih sedežih. Zaradi intuitivnega upravljanja na dotik serijsko klimatsko napravo »Air Care Climatronic« od modela Tiguan LIFE naprej upravljate povsem udobno kar v svojem vidnem polju. Klimatska naprava pa nudi še več: število vrtljajev ventilatorja se samodejno zmanjša glede na hitrost vožnje in druge okoliščine, da se zmanjša glasnost klimatske naprave. Filter z aktivnim ogljem preprečuje vdor neželenih delcev v vozilo, kot so cvetni prah, glivične spore, fini prah in drugi alergeni. Pri aktiviranju čiščenja stekel ali vzvratne prestave naprava samodejno preklopi na kroženje zraka. S tem je zagotovljeno vrhunsko potovalno vzdušje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.