Pravi pristop.V vseh situacijah.

Izbira voznega profila.

Opcijski sistem za izbiro voznega profila vam omogoča, da karakteristiko motorja in menjalnika ter delovanje določenih asistenčnih sistemov prilagodite trenutnim pogojem.Profil Normal je standardna nastavitev.Skrbi za uravnotežene vozne lastnosti.Profil Eco pomaga varčevati z gorivom, profil Sport skupaj z opcijskim dinamičnim uravnavanjem podvozja (DCC) na primer poskrbi za bolj čvrsto nastavitev podvozja, profil Comfort pa vas med vožnjo razvaja z izdatno mero udobja.S profilom Individual je posamezne nastavitve mogoče še bolj prilagoditi individualnim željam.Če se boste odločili za motor, ki je kombiniran s pogonom 4MOTION, boste z vrtljivim gumbom sistema 4MOTION Active Control nastavitve vozila lahko optimalno prilagodili tudi posebnim okoliščinam, značilnim za vožnjo po neutrjenih cestah.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen