Tiguan: Car-Net Security & Service

Nanje se lahko zanesete tako v vsakodnevnih situacijah kot tudi v nujnih primerih: opcijske storitve Car-Net Security & Service vam stojijo ob strani s praktičnimi podatki in neposredno povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom.

Kdaj bo čas za naslednji servisni pregled? Koliko goriva je še v rezervoarju? Zlasti v primerih, ko vozilo uporablja več voznikov, je še kako dobrodošlo, da je odgovore na tovrstna vprašanja mogoče dobiti kar preko spleta. Z opcijskimi storitvami Car-Net Security & Service¹ so vam številni ključni podatki o vozilu na voljo na spletnem portalu.

Najmanj toliko prednosti pa storitve prinašajo tudi med vožnjo: če sistem v okviru svojih omejitev zazna nezgodo, se avtomatsko vzpostavi povezava s številko 112. Na ta način lahko kontaktna oseba v klicnem centru po potrebi poskrbi, da na kraj dogodka kar se da hitro prispe pomoč, in pri tem posreduje relevantne informacije, kot so podatki o vozilu, število potnikov in lokacija vozila. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč preko telefonske povezave.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Tiguan. Zdaj v novih izvedbah Edition.