Tiguan: Car-Net Security & Service

Nanje se lahko zanesete tako v vsakodnevnih situacijah kot tudi v nujnih primerih: opcijske storitve Car-Net Security & Service vam stojijo ob strani s praktičnimi podatki in neposredno povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom.

Kdaj bo čas za naslednji servisni pregled? Koliko goriva je še v rezervoarju? Zlasti v primerih, ko vozilo uporablja več voznikov, je še kako dobrodošlo, da je odgovore na tovrstna vprašanja mogoče dobiti kar preko spleta. Z opcijskimi storitvami Car-Net Security & Service¹ so vam številni ključni podatki o vozilu na voljo na spletnem portalu.

Najmanj toliko prednosti pa storitve prinašajo tudi med vožnjo: če sistem v okviru svojih omejitev zazna nezgodo, se avtomatsko vzpostavi povezava s številko 112. Na ta način lahko kontaktna oseba v klicnem centru po potrebi poskrbi, da na kraj dogodka kar se da hitro prispe pomoč, in pri tem posreduje relevantne informacije, kot so podatki o vozilu, število potnikov in lokacija vozila. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč preko telefonske povezave.

 

 

Zapri

Tiguan. Zdaj v novih izvedbah Edition.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj