VW Tiguan: App-Connect

Z opcijo App-Connect¹ lahko aplikacije, prikazane na pametnem telefonu, udobno upravljate tudi med vožnjo. Aplikacije se prenesejo na zaslon radijskega oz. navigacijskega sistema, kar pomeni, da jih je mogoče udobno upravljati preko zaslona na dotik v voznikovem neposrednem vidnem polju. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le aplikacije, združljive z vmesnikom App-Connect¹, npr. Shared Audio, Drive & Track ali My Guide. Možna je tudi uporaba aplikacij, ki niso neposredno vezane na vozilo, npr. spletnega radia ali novic. Volkswagen je prvi proizvajalec, ki je v enem vmesniku združil kar tri tehnologije za povezavo s pametnimi telefoni: MirrorLink™, Apple CarPlay™ in Google Android Auto™.

 

Več informacij o ponudbi App-Connect

 

1) Na voljo samo v kombinaciji z radiom Composition Media ali navigacijskim sistemom Discover Media. App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Vmesnik App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect. Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net.

Z vmesnikom App-Connect se posebne aplikacije z vašega pametnega telefona prezrcalijo na zaslon v sredinski konzoli vašega Volkswagna. Pri posameznih tehnologijah so na voljo različne aplikacije. Med drugim tako lahko preko zaslona na dotik na vgrajenem navigacijskem sistemu upravljate praktične Volkswagnove aplikacije. Pri določenih aplikacijah in tehnologijah je mogoče tudi glasovno upravljanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Tiguan. Zdaj v novih izvedbah Edition.