Veliko zanimivega.Tudi na zadnji sedežni klopi.

App-Connect Cam-Connect.

Gledate naprej in obenem tudi nazaj:z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect (na voljo od infotainment sistema Composition Media) se slika kamere¹ GoPro® lahko prenaša na zaslon radia ali navigacijskega sistema.Tako boste na primer imeli pregled tudi nad dogajanjem na zadnji sedežni klopi.Neprekinjen prenos videoposnetka je mogoč samo med mirovanjem vozila ali pri koračni hitrosti.Pri višjih hitrostih je prenos iz varnostnih razlogov omejen na mirujoče slike. Te se prikažejo ob pritisku na tipko.

GoPro®:Kamera GoPro® in dodatki za kamero niso vključeni v obseg dobavljive opreme vozila in jih morate ločeno kupiti sami.Opisana funkcionalnost je združljiva z naslednjimi različicami:kamera GoPro® Hero (3, 3+ ali 4).GOPRO, HERO, logotip GOPRO in logotip GoPro Be a Hero so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke v lasti družbe GoPro.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen