Karizmatični magnet za oči.

Zunanji dizajn.

Opazna zunanjost, številne možnosti opreme in izrazit svetlobni dizajn - novi Tiguan Allspace nudi marsikaj.Markantne zadnje luči prispevajo k temu, da je Tiguan Allspace odlično videti tudi od zadaj.Vse izvedbe opreme vključujejo serijske dnevne LED-luči.Tiguan Allspace Highline je poleg tega serijsko opremljen še z zadnjimi lučmi v LED-tehnologiji in z LED-žarometi.Prednost za vas se ne skriva zgolj v privlačnem videzu:svetleče diode namreč porabljajo manj električne energije kot klasične žarnice in imajo dolgo življenjsko dobo.

Če vam bo v notranjosti vozila zaradi veliko prtljage ali tovora zmanjkalo prostora, vam praktični strešni letvi nudita dodatne možnosti:nanju lahko namestite na primer strešni kovček, nosilec za kolesa ali nosilec za smuči in snežne deske (opcijsko na voljo v okviru originalne dopolnilne opreme).Od izvedbe Comfortline sta strešni letvi srebrno eloksirani.

K impresivni podobi Tiguana Allspace prispevajo tudi številni kromirani oblikovalski poudarki.Še posebej izstopajoče so trapezaste obrobe na zadku.

Ni pomembno, kam ste namenjeni:v novem Tiguanu Allspace boste tako optično kot tehnično vedno v ospredju.

Na sliki je prikazana opcijska oprema R-Line.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen