Enostavno do cilja.Tudi s prikolico.

Trailer Assist.

Za vse, ki vodstvo včasih raje prepustijo komu drugemu:opcijska asistenca Trailer Assist v okviru sistemskih omejitev olajšuje vzvratno manevriranje s prikolico.Manevriranje je v ozkih prehodih lahko oteženo.Toda Trailer Assist vam pomaga tudi, ko ste na tesnem.Vse, kar morate storiti, je, da prestavite v vzvratno prestavo, pritisnete tipko parkirnega sistema in s pomočjo upravljalnega gumba določite želeno smer vožnje prikolice.In to je vse.Nato lahko povsem sproščeno opazujete, kako Trailer Assist med vzvratno vožnjo vodi prikolico na izbrano mesto.Sistem namesto vas upravlja krmiljenje, pri čemer smer seveda določate vi,in sicer prek gumba za nastavljanje zunanjih ogledal.Med manevriranjem ste vi tisti, ki dodajate plin, zavirate in ohranjate pregled nad dogajanjem v okolici vozila.Poleg tega lahko s ponovnim pritiskom na tipko parkirnega sistema ali z zasukom volana kadarkoli posežete v avtomatsko manevriranje.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen