Odpira vrata.Tudi pokrov prtljažnika.

Prtljažnik s funkcijo Easy Open in električnim zapiranjem.

Kolikokrat ste že s polnimi vrečkami v naročju stali pred prtljažnikom svojega vozila in niste imeli prostih rok, da bi odprli pokrov?Praktična funkcija Easy Open, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam omogoča, da pokrov prtljažnika odprete, ne da bi pred tem morali karkoli odložiti.Če imate avtomobilski ključ pri sebi v žepu, zadošča, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila, in pokrov prtljažnika se odpre.Prostornina prtljažnika v 7-sedežnem Tiguanu Allspace znaša do 1.775 litrov¹.Pri tem je z vidika funkcionalnosti neprekosljiv:v prtljažniku je mehanizem za podiranje naslonjal zadnjih sedežev, s katerim lahko naslonjala zunanjih sedežev druge in tretje sedežne vrste poklopite z eno&nbspsamo potezo in v hipu naredite dovolj prostora za dolge predmete - ne da bi jih pri tem morali izpustiti iz rok.Povsem enostavno je zapiranje prtljažnika: le pritisniti morate na tipko na notranji strani pokrova prtljažnika.Pokrov prtljažnika se zapre šele, ko se s ključem oddaljite od zadka vozila ali po 20 sekundah.Tako lahko uživate v udobju že pred začetkom vožnje.²

 

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen