Toliko prostora, da se lahko počutite kot doma!

Notranji dizajn.

Naj vas prepriča privlačna notranjost novega Tiguana Allspace.Oblikovna zasnova se odraža v preglednosti, jasnosti in izjemno prilagodljivi uporabnosti.Prostorna notranjost zagotavlja obilico prostora za noge pred drugo vrsto sedežev. Pa ne samo to:po želji lahko vaš Tiguan Allspace opremite celo z dodatno, tretjo vrsto sedežev (za potnike, visoke največ 1,60 m).Tako se lahko do sedem oseb prepriča o prednostih, ki jih nudi notranjost vozila.

Z ambientno osvetlitvijo, ki je serijska od izvedbe Highline, boste notranjost odeli v prijetno pritajeno svetlobo,ki pri odprtih vratih sveti močneje in vam omogoča boljšo orientacijo v notranjosti vozila.Bi raje imeli več sončne svetlobe?Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno nudi prvovrsten pogled v nebo.Strešno okno sestavljata dva steklena elementa. Sprednjega je mogoče električno privzdigniti in odpreti v vzdolžni smeri.

V novem Tiguanu Allspace vse tri izvedbe opreme serijsko vključujejo privlačne dekorativne elemente in sedežne prevleke.Pri osnovni izvedbi se lahko udobno namestite na sedežnih prevlekah Rhombus, pri liniji opreme Comfortline lahko uživate v tekstilnih prevlekah Lasano, medtem ko boste pri izvedbi Highline na sedežnih prevlekah iz mikrovelurja ArtVelours vedno z veseljem ostali dlje, kot ste načrtovali.Kot dodatno opremo je od izvedbe Comfortline mogoče naročiti sedežne prevleke iz usnja Vienna.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen