Toliko prostora, da se lahko počutite kot doma!

Notranji dizajn.

Naj vas prepriča privlačna notranjost Tiguana Allspace. Oblikovna zasnova se odraža v preglednosti, jasnosti in izjemno prilagodljivi uporabnosti. Prostorna notranjost zagotavlja obilico prostora za noge pred drugo vrsto sedežev. Pa ne samo to: po želji lahko vaš Tiguan Allspace opremite celo z dodatno, tretjo vrsto sedežev (za potnike, visoke največ 1,60 m). Tako se lahko do sedem oseb prepriča o prednostih, ki jih nudi notranjost vozila.

Z ambientno osvetlitvijo, ki je serijska od izvedbe Highline, boste notranjost odeli v prijetno pritajeno svetlobo, ki pri odprtih vratih sveti močneje in vam omogoča boljšo orientacijo v notranjosti vozila. Bi raje imeli več sončne svetlobe? Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno nudi prvovrsten pogled v nebo. Strešno okno sestavljata dva steklena elementa. Sprednjega je mogoče električno privzdigniti in odpreti v vzdolžni smeri.

V Tiguanu Allspace vse tri izvedbe opreme serijsko vključujejo privlačne dekorativne elemente in sedežne prevleke. Pri izvedbi Trendline se lahko udobno namestite na sedežnih prevlekah Rhombus, pri liniji opreme Comfortline lahko uživate v tekstilnih prevlekah Lasano, medtem ko boste pri izvedbi Highline na sedežnih prevlekah iz mikrovelurja ArtVelours vedno z veseljem ostali dlje, kot ste načrtovali. Kot dodatno opremo je od izvedbe Comfortline mogoče naročiti usnjene sedežne prevleke Vienna.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Tiguan Allspace